2777
2789
عنوان

ازدواج

566 بازدید | 54 پست

دوتا خواستگار دارم ،خودم بیستو چهار سالمه قدم خوبه قیافمم اکثرا میگن خوشگلی خانواده خوبی دارم کارمنده پدرم و دانشجو حقوقم 

خواستگار اول :کارمند ،قد بیست ساتن از من بلند تر ،خانواده محترمی داره همه کارمندم ولی پدر و مادرش فوت شدن وحامی خاصی نداره ماشین پراید ،اخلاق خوب و همراه ،خادمه ،ده سال از من بزرگ‌تره ،تم مذهبی داره و بشدت با اخلاقه 

دوم :وکیله نهایت از من سه چهارسانت بلند تره ،ماشین پارس ،خانواده معمولی و محترمی داره پدرش کشاورزه و ب نسبت کمکش می کنه ولی وضعیت مالی شون معمولیه ،اخلاقشم با من خیلی خوبو حامیه 

وکیله از یه استان دیگست کارمنده هم شهریه ،هردو با من خوبن و منو دوس دارن 

وکیله از ایناس ک مدام نازمو میکشه تحت هر شرایطی ولی کارمنده یکم مغروره و ممکنه بزاره با قهر بخوابم و مثلا فرداش بیاد دنبالم خیلی اهل عذر خواهی نیست ولی خب آدم خوبو با انصافیه 

نظرتون چیه

تعداد رای : 29
نظرسنجی
وکیل
22
75%
کارمند
5
17%
هیچ کدام
2
6%

وکیله به واسطه شغلش پررو و زبون بازه و با زبون چرب و نرمش میتونه دلتو به دست بیاره 😅

جفتش خوب بودن اما وکیله یکم بهتره 

من بودم وکیلو انتخاب میکردم با توجه به رشته خودت دوتاتون وکیل باشید جذاب تره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تواین دوتا ببین کدوم ایمانش بیشتر و باخداتره همون روانتخاب کن به نظرم مردی که ازخدا بترسه میشه بهش ت ...

کارمنده ولی وضعیت مالی مون احتمالا مدام درگیر قسط و وامیم

جدای این ماشینو شغل.. زندگی با شخص مغرور سخته

غروبش کاذب نیست ب اندازس ولی خب وکیله بیشتر ناز منو میکشه منظورم اینه مقصر باشم باز وکیله پیش قدم میشه ولی کارمنده میزاره تا خودم برم اونوقت با رو باز قبول می کنه