2777
2789
عنوان

ممکنه ت انتخاب کمکم کنین

28 بازدید | 5 پست

دوتا خواستگار دارم ،خودم بیستو چهار سالمه قدم خوبه قیافمم اکثرا میگن خوشگلی خانواده خوبی دارم کارمنده پدرم و دانشجو حقوقم 

خواستگار اول :کارمند ،قد بیست ساتن از من بلند تر ،خانواده محترمی داره همه کارمندم ولی پدر و مادرش فوت شدن وحامی خاصی نداره ماشین پراید ،اخلاق خوب و همراه ،خادمه ،ده سال از من بزرگ‌تره ،تم مذهبی داره و بشدت با اخلاقه 

دوم :وکیله نهایت از من سه چهارسانت بلند تره ،ماشین پارس ،خانواده معمولی و محترمی داره پدرش کشاورزه و ب نسبت کمکش می کنه ولی وضعیت مالی شون معمولیه ،اخلاقشم با من خیلی خوبو حامیه 

وکیله از یه استان دیگست کارمنده هم شهریه ،هردو با من خوبن و منو دوس دارن 

وکیله از ایناس ک مدام نازمو میکشه تحت هر شرایطی ولی کارمنده یکم مغروره و ممکنه بزاره با قهر بخوابم و مثلا فرداش بیاد دنبالم خیلی اهل عذر خواهی نیست ولی خب آدم خوبو با انصافیه 

نظرتون چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون از آدم مغرور بدم میاد ممکنه به احساساتت توجه نکنهبقیه شرایطشون مثل همه

نه غرور کاذب نداره منظورم اینه اگه منم اشتباهی کنم وکیله باز نازمو می کشه ولی کارمنده نه باید خودم بگم اشتباه کردم