2777
2789

امشب نامزدم برای بار پنجم منو زد آخر خسته شدم گفتم بیا بریم صحبت کنیم با خانوادم من تورو نمیخوام 

رفتیم خونه بابام از ترسش که یه وقت طلاق بگیرم گفت اون شوخی کرده تورو زده چرا میخوای جدا بشی همین الان باید ازش معذرت بخوای منم گفتم معذرت نمیخوام من اینو نمیخوام منو کتک میزنه برگشت بهم گفت میخوای منو سکته بدی نامزدت پسر خوبیه گفتم من نمیبخشمش باید طلا بگیره تا ببخشمش خلاصه دارم زندگی مجبوری میکنم که آبروی بابام نره

حس ششم هستم ولی ازم بیشترسوال نپرسید😂🙏🏻باتشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عقد زمان خوبیه اگه واقعا دست بزن دارن الان جدا بشی کمتر آبروی پدرت می‌ره تا بعد که عروسی کنی.ابرو رفتن ندارها اصلا 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
پدرت میدونه کتکت زده ؟؟بعد همسرتم بود پدرت اینو گفت؟ خب دفعه بعدی بدتر میزنه ک پدرت مجوزش رو صادر کر ...

آره جلوی خودش به نامزدم گفتم منو ازاین به بعد بزن بابام خوشش میاد انگار 

بابام گف زن اگه حرف مرد رو گوش نکنه باید بزنه

عقد زمان خوبیه اگه واقعا دست بزن دارن الان جدا بشی کمتر آبروی پدرت می‌ره تا بعد که عروسی کنی.ابرو رف ...

ممنم همینو میگم بابام انگار میترسه من هنوز18سالمه بابام از آبروش میترسه 

دارم حرف میزنم اگه براش تلخ باشه زد رو پام گف هیییس

الان تو عقد اینطوری دست دراز میکنه و کنترلی رو اعصابش نداره بعدا خیلی بدتر میشه ازش جداشو واقعا هیچی مهمتر از خودت نیست تو این دنیا 

آره جلوی خودش به نامزدم گفتم منو ازاین به بعد بزن بابام خوشش میاد انگار بابام گف زن اگه حرف مرد رو گ ...

ناراحت شدم ،خیلی جدی باش در برابر همسرت طلا چیه مگه دیه کتکی ک میخوری رو میخوای ازش بگیری 

بگو تکرار کنی رفتارتو دیگه از بابامم مشورت نمیگیرم اول ازت شکایت میکنم بعد جدا میشم