2777
2789
عنوان

روتین پوستی میخوای بیا اینجا

1015 بازدید | 68 پست

سلام دوستان مدتیه بعنوان مشاور پوست فعالیت مو شروع کردم

خیلی به این کار علافه دارم حس خوبی میگیرم وقتی میتونم دغدغه ای رو برطرف کنم ،سعی میکنم پیام هایی بزارم براتون. که جنبه آموزشی داشته باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظرت راجب ست کلینیک

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عه چه جالب

من همین الان تاپیک راجع به پوستم زدم

من مدتیه دقیقا فکر میکنم از وقتی ازدواج کردم و رابطه کامل دارم

جوش میزنم زیر پوستی ، بغل هم ریز ریز بعد لک میشه گاهی هم درست خصوصا بغل چانه تا زیر گردن !! 

قبلا هم جوش نداشتم 

چکار کنم؟ خسته شدممممم

روبالشی مدام میشورم حوله همینطور، تونر ‌ژل شستشو و صد آفتاب همرو دکترداده

و دیگر هیچ…
خداخیرت بدهبرای ریزش رشد مو چی مصرف کنیم البته کم خونیم داریم شاید این دلیلشه

خیلی خوبه همیشه رژیم پاکسازی برای بدن تون داشته باشین

مثلا آب سیب یا خود سیب عالیه )(هرروز بخورین )

برای کم خونی ارده شیرده خوبه

در کنارش شامپوی گیاهی مناسب که سولفات نداشته باشه ،وپیاز موت هن تقویت بشه 

برای راهنمایی بیشتر تو ایتا به من پیام 

@moshaver_skin_hair_2024

من بعضی وقتا پوستم چرب هست ، بعضی وقتا معمولی 

جوش زیر پوستی زیاد دارم ، از اینا ک سفت هست و باید بری فیشیال با درد درمیاد ، و جای جوش و لک 

چیکار کنم برطرف بشه ؟ یک محصول خارجی معرفی کن 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
من منافذ باز دارم پول ندارم الان ترتینوئین با کلوتریمازول قاطی کردم زدم جواب داده بعدا پوستمو به فنا ...

ترتینوئین باعث جوشت نشده؟ من خیلی راه ها رفتم برای منافذ جواب نداده الآن سیزده روزه دارم گلاب میزنم به صورتم خیلی خیلی بهتر از روتین پوستی و پی ار پی و سابسیژن و هر چیز دیگه ای بوده