2777
2789
عنوان

معده درد

108 بازدید | 27 پست

سلام خانمها ،خواهرم پسرش برده چکاپ کامل بدن،زنگ زدن بهش گفتن یکی از آزمایشها مشکوکه نمی‌دونم چطوریه بیاین تکرارش کنین، خواهرم دوباره رفته بهش گفتن معده اش مشکل داره خودشون پیش سه تا متخصص بردن دوتاش گفته بده ،یکیش گفته خوبه،الان منتظرم جواب آزمایش بعدی هستیم،توروخدا کسی چیزی میدونه، دکتر بهش گفته نون و برنج نباید بخوره،آخه همیشه میخوره و مشکلی نداره که

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزمایش و اینجا بذار من چک میکنمچه علائمی داشته؟؟دکتر دقیق چی گفته؟

آزمایش رو ندادن گفتن باید مطمئن باشیم بعد،گفته که معده اش مشکل داره نمی‌دونم همه چیزش خوبه قد و وزن همش زیر نظر دکتره 

خب باید معلوم بشه چه فاکتوری هست

هنوز جواب آزمایش جدیده نیومده گفتن صبر کنین چون آزمایش قبلی خوب نبوده، فقط برای یه چکاپ معمولی برده بودتش، چون برای قد زیر نظر دکتر غدد بود

آزمایش رو ندادن گفتن باید مطمئن باشیم بعد،گفته که معده اش مشکل داره نمی‌دونم همه چیزش خوبه قد و وزن ...

عزیز من اینطوری که نمیتونم کمکت کنم

بدون آزمایش نمیتونم بگم مشکلش چیه

درد معده یا چیزی داشته این و حداقل بگو

عزیز من اینطوری که نمیتونم کمکت کنمبدون آزمایش نمیتونم بگم مشکلش چیهدرد معده یا چیزی داشته این و حدا ...

نه عزیزم حتی یکبار هم معده درد یا حالت تهوع هیچی نداشت اصلا مشکل خوراک هم ندارد ، فقط گفتن برنج و نون نخوره که خواهرم میگه اصلا نمی‌دونم واسه چی گفتن