2777
2789
عنوان

مادر شوهرم هروقت منومیبینه میگه پول خرج نکن😒

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 81 پست
ای بابااز طرف من معذرت بخواه😔

هر کاری میکنی بکن بابا

ب کسی چ‌ربطی داره

ولی بهش نگو

هر چی گفت جلوی روش تأییدش کن و کاره خودتو بکن

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

اسی شوخی میکنمامامانِ من انقدر از دست زن داداش کوچیکم حرص میخوره ک خدا می‌دونه ، خیلی ولخرجه واقعاً ...

نه بابا راحت باش

من اونجوری نیستم که ات و اشغال بخرم

ولی خب وقتی یه چیزی نیاز دارم طبیعتاً باید بخرم

مادر شوهرم معتقده من باید مثل گداها بگردم چیزی ام نخورم تا شوهرم پول جمع کنه بده به اونا

نه اینکه من به اندازه خرج کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای😂😂خدا منو ببخشه خندم گرفتخواهر شوهرت نوبرهخواهر شوهر من سیاست دارهاینحوری نمیکنهپشت سر حرف میزن ...

نه این واسش مهم نیست فتنه ایش رو میکنه 

یکجور نقش بازی میکنه ادم جا میخوره دو قطبیه میگم یکدفعه سر سفره گریه کرد مثل ندید پدیدها حالا هر ماه سفر خارجیه خاک برسرش 

کلا مغز تو سرش نیست یک دروغایی میگه یک اداهایی در میاره تا اخر عمر یادت نمیره

خواهرم نامزد کرده بود  به شوهرم گفته بود منو نامزد خواهرم قبلا با هم دوست بودیم الان که من شوهر کردم دست و بالم بسته اس برای اینکه نزدیک هم باشیم بتونیم با هم باشیم پسره داره با خواهرم ازدواج میکنه یکجور با جزئیات و دروغ گفته بود ما تا دم طلاق رفتیم کلا کرم داره لجن بمیره من سر قبرش میرقصم

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

من تازگیا جاری دار شدمهمین چند شب پیش خواهر شوهرم زنک زد از شوهرم پول قرض گرفت حالا رفتتتت تا ببینی ...

شوخی میکنم عزیزم

خواهرشوهر منم خیلی رو مخه

آب زیر کاه بقرآن

تو روم میخنده و پشت سرم برنامه میچینه و شوهرمو تیغ میزنه

واایییییمنم دارم حرص میخورمممینی چی آخه این حرف

چه میدونم بخدا من اصلا زن بی فکری نیستم

کوله ش رو عید از مشهد خریده بودم نذاشتم دست بگیره و تو گرونی آخر شهریور خرید نکنم

کفشش هم از یه ماه قبل  خریده بودم

مانتو شلوارم نخریدم

طفلک الان انقدر بهش کوچیک شده شلوارش

بعد دوست مبینا الان کلاس سومه سالی دو دست مانتو شلوار مامانش واسش میگیره

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
هر کاری میکنی بکن باباب کسی چ‌ربطی دارهولی بهش نگوهر چی گفت جلوی روش تأییدش کن و کاره خودتو بکن

من که چیزی نمیگم

ولی خب کرایه خونه رو مثلا می‌دونه چقدره و معتقدم اگه تو تویله انتخابی خودش زندگی میکردیم الان پسرش پولدار دو عالم بود

یا تو عروسی مثلا قراره ۲۰۰ کادو بدن من ۲۵۰دادم میگه اون ۵۰تومنو چرا دادی باید پولاتونو جمع کنی و این چرت و پرتا

چه میدونم بخدا من اصلا زن بی فکری نیستمکوله ش رو عید از مشهد خریده بودم نذاشتم دست بگیره و تو گرونی ...

میفهمم چی میگی

مانتو شلوار و این چیزا واقعا ضروریه

بچه ها تو اون سن خیلی رشدشون بیشتره

من خودم سال سوم ابتدایی سه تا کیف پوکوندم

بهش کوش نده

کار خودتو بکن

نه بابا راحت باشمن اونجوری نیستم که ات و اشغال بخرمولی خب وقتی یه چیزی نیاز دارم طبیعتاً باید بخرمما ...

مادرشوهر من حتی جمع کردنم بلد نیست فقط پول بدی شکم

مثلا بری سرکوچه میوه های لاکچری بخری

گوشت زیاد از قصابی سرکوچه

برنج درجه یک ایرانی

مغز گردو اعلا با صبحونه

حالا لباس تن ت پوسیده باشه اشکال نداره

😐😐😐مطمئنید از لحاظ عقلی سالمه؟این یه چیزیش هستا

نیست سالم به زندگی خواهر خودشم رحم نمیکنه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

شوخی میکنم عزیزمخواهرشوهر منم خیلی رو مخهآب زیر کاه بقرآنتو روم میخنده و پشت سرم برنامه میچینه و شوه ...

شوهرت حتما سادس بهش رو میده

اینم خیلی آب زیرکاهه

ما بخاطر حرف اضافه هایی که میزد و شوهرمو در میکرد می‌خواستیم طلاق بگیریم بعد اینور اونور قسم میخورد که اون هیچ کاری به زندگی ما ندارع و هیچ دخالتی نکرده جون بچه هاشو قسم میخورد که اصلا هیچی به شوهرم نمیگفته

مادرشوهر من حتی جمع کردنم بلد نیست فقط پول بدی شکممثلا بری سرکوچه میوه های لاکچری بخریگوشت زیاد از ق ...

😂😂😂😂

این فکر کنم مشکل داره

همه مادرشوهرا چرا مشکل دار از آب در اومدن

😂😂😂😂این فکر کنم مشکل دارههمه مادرشوهرا چرا مشکل دار از آب در اومدن

باورت میشه کلا دوتا پیرهن تو خونگی تابستونی داره

دوتا تو خونگی زمستونی

اینا کل لباس خونگی هاشن

شوهرت حتما سادس بهش رو میدهاینم خیلی آب زیرکاههما بخاطر حرف اضافه هایی که میزد و شوهرمو در میکرد می‌ ...

آره شوهرم چون خانوادش آدم حسابش نمیکنن تمام تلاششو میکنه محبتشونو جلب کنه.

مهرطلبه

باورت میشه کلا دوتا پیرهن تو خونگی تابستونی دارهدوتا تو خونگی زمستونیاینا کل لباس خونگی هاشن

😐😐

به نظرم یه لباس براش کادو ببر بگو دیدم خیلی لباس تون کهنس فکر کردم پول نداری بخری گفتم برات بخرم