2777
2789
عنوان

ظهر خوابیدم یه خواب خیلی خوب دیدم

117 بازدید | 16 پست

خواب دیدم یه کت شلوار سفید دارم که خیلی خوشگل خونه ی مادرم بودم میخواستم برم تن بزنم که تو تن ببینم که یهو دیدم دارن خونه رو تمیز میکنن گفتم دارین برای چی تمیز میکنین گفتن مامانت رفته مکه اونقدر من خوشحال بودم اونقدر خوشحال بودم از رفتن مادرم به مکه میگفتم مامانم به آرزوش رسید ببین کی باورش میشد مادرم بره مکه میخواستم تلفنی تماس بگیرم ولی نشد اینم بگم مادرم فوت شده

انشالله براتون همیشه خیر باشه و شادی 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میگه راسته نمیدونم خیلی راست بود

حتما روح شما یچیزی میدونه ایشالله ک جای مامان گلتون خوبه😍💕

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

😂😂😂😂😂😂😂😂 هنوز دست از خرافات ور نداشتید

دوست من حوصله‌ی بحث ندارم وگرنه خودمداز اونام که یه جوری حرف بار کسی میکنم که نا خدا گاهش بسوزه هر چقدر هم خرافاتی باشم نمیرم از قبرستون خاک بردارم میتونی تایپیک ترک کنی