2777
2789

1_صلوات برای ظهور ایشون (تعداد بگین) 

2_شرکت در پویش یک درصد طلایی (یک درصد از درآمدتون رو در راه امام زمان (عج) خرج کنید) 

3_ختم قرآن

4_ترک گناه 

5_نماز اول وقت 

شما هم اضافه کن و بگو کدومو انجام میدی یا چه کاری حاضری برای امام زمان (عج) جانمون انجام بدی؟ 💚💚💚☘️☘️☘️🌷

بیاین از الان شروع کنیم و نوکری امام زمان (عج) رو بکنیم 

هر کی هر کدومو انتخاب کرد بگه 

«یـٰا مَن لـٰا یُرجَۍ اِلـٰا هُـو . . :»ای آن که جز او امیدی نیست . . 💚🌱♥️ اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج️ 💚پـروردگـارا  جـز تو پـنـاهے نـیـسـت…🕊💕🌙🦋💚آقا امیرالمؤمنین‌علیه‌السلام:  از خدا بترس هرچند اندك؛ و ميان خود و خدا پرده اي قرار ده هرچند نازك.  نهج‌البلاغه،حکمت۲۴۲️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگــــار نــه انگـــــار نــه انگـــــار نــه انـــــگار

يـک بـــار نـه ده بــــار نـه صـد بـــار کـه بسيار

بــر مــا تـو وفـــا  کــرده ولــي خيــــر نديــدي

از جــانـب همسايــه ي ديــــوار بــــه ديــــوار

مــا ايــل يهــودا و شمــــا يوســف زهــــــــرا

بــا حيلــه ی اعــداء بــه دل چـــاه گرفتــــــار

يک عمر چه ديدي؟ چه نديدي؟ چه کشيدي؟

از ايـن همه بی عـرضه ی بي همّتِ بي عار

گِــل باد دهــانم، چــه بگـويـم کـــه بگـــويند:

دست از سر ايــن مردم بي حــوصله بــردار

آيينــه شکست است، بگـو از چه شده سَلب

از ديــــده ي آلــوده ي مــا فـــرصت ديـــدار

« گفتــي کــه بيــاييد ولــي خلــق نشستند »

آقـــــــا نکــشد منـت ايـــن قـــوم طـلبکـــار

يــک روز مي آيـــي و صدا مي زنـــي، امّـــــا

مــا نيز همــه خــواب، ولــي خفتــه ی بـيـدار

اصـلاً  بـــه روي خـــويش نيـــاورده و شــايــد

انگــــار نــه انگـــــار نــه انگـــــار نــه انـــــگار

محمّـد سهرابي

«یـٰا مَن لـٰا یُرجَۍ اِلـٰا هُـو . . :»ای آن که جز او امیدی نیست . . 💚🌱♥️ اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج️ 💚پـروردگـارا  جـز تو پـنـاهے نـیـسـت…🕊💕🌙🦋💚آقا امیرالمؤمنین‌علیه‌السلام:  از خدا بترس هرچند اندك؛ و ميان خود و خدا پرده اي قرار ده هرچند نازك.  نهج‌البلاغه،حکمت۲۴۲️

100تا صلوات میفرستم 🌹

عاقبتت بخیر ان شاء الله گل قشنگم 

هر صبح وشب سلام به آقااینو یادتون نره

به روی چشم

12 اللهم عجل لولیک الفرج

💚☘️اللهم عجل لولیک الفرج بحق الحسین علیه السلام 

بسم الله الرحمن الرحیم روایته به ولایت ما نمیرسید مگر با انجام واجبات و ترک محرمات

💚🌷

من نمازم خداروشکر دوماهه ک اول وقتهههه ‌.ترک بسیاری از کارای حرام😍ازجمله غیبت😍ارتباط با نامحرم😍حجابمم کامل کردممممم😍روزه گرفتم ک البته بنابر نادانی قرص هورمونی خوردمو سرخود قطع کردم پریودشدم😍😃شکرلله😍

منو۲۰۰صلوات ثبت کن

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

۳۱۳تا صلوات برای سلامتی وفرج اقاوشفای همه ی مریضاالخصوص بچه های مریض التماس دعای عاجزانه 🙏🙏

قبول باشه ان شاء الله 💚☘️