2777
2789

دکترگفته بود یک چهارم بخوری ولی من چون بتونم اروم بشم شبی ۱دونه خوردم 

با۵تاقرص دیگه الان اسمشونگاه کنم اونم میگم

ازدیشب که سحری خوردم تاالان رمق توپاهام نیست بزور خودمو میچرخونم ازاین پهلو به اون پهلو خوابمم نمیبره🥺😔

اون قرصی که ازش ۵تاخوردم مثل کلونازپامه یه جورایی هفته اول خوابم میبرد وقتی دیدم نمیتونم بخوابم زیادش کردم ولی بی تاثیره 

الانم توکمده جون ندارم برم بردارم ببینم اسمش چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عقدم ازدواج دوممه شوهرم بی دلیل میگه نمیتونم ادامه بدم 

مامانمم فلجه وماخونه مادربزرگم زندگی میکنیم بابامم ولمون گرده رفته 

دعاکنین شوهرم برگرده هیچ جایی برای برگشت ندارم

اسی پیگیرتم چخبر از شوهرت

هیچی هنوز🥺امشب زنگ زدم بادله پرهرچی به دهنم رسیدگفتم اون اروم بود میگفت چیشده مگه من چیکارت دارم🥺انگارنه انگار۱۰روزه ولم کرده رفته بعدم گفت اروم شدی زنگ میزنم بهت منم گفتم لازم نکرده بعد۱۰روز زنگ بزنی بهم بعدم گوشی وقطع کردم اونم تاالان زنگ نزده اصلا🥺😔😔

اسی پیگیرتم چخبر از شوهرت

دعاکنین برام 

خیلی بغض دارم 

مامانم حالش خوب نیس اصلا ازاسترس زندگی من پاهاش لرزش شدیدداره خیلی 

شباهمش منونگام میکنه 

دعام کنین زندگیم نپاشه ازهم بخاطره مادره مریضم دعام کنین 

دلم خیلی غم داره خییلی

هیچی هنوز🥺امشب زنگ زدم بادله پرهرچی به دهنم رسیدگفتم اون اروم بود میگفت چیشده مگه من چیکارت دارم🥺ا ...

وای تروخدا این چرا اینطوری میکنه چخبر از خانواده شوخرت

نمیگن عیده عروسمون کجاست نمیگن از فامیل زشته نمیگن عروسشون کجاست 

وای اسی اونا فقط بی محلی میکنن که جون ب لب بشی بری درخواست طلاق بدی واقعا متاسفم براشون

الهی هر کس باعث  این کاره خدا ازش نگذره

استاتر من میگم ب احتمال دعا گرفتن واستون اینجوری یرد شدین سرچیزای الکی حتما پیگیر کارت باشه

بنظرم از تو فامیل بزرگتری هست که بتونه حلش کنه برو پیشش حرفاتو بگو ک ترو بلاتکلیف گذاشته یا درست میشه یا تمومش کن دنیا که ب اخر نرسیده طرف ۵ بار طلاق میگیره عین خیالش نیست ازدواج دومتو ملاک نگیر واسه خودت

۱۰ بار هم ازدواج کنی اون زندگی بابت دلت نباشه خوش نباشی زندگی نیست

بنظرت این پسر اینقدر بی مسئولیته بعد ازدواج چی میشه اگه با بچه ولت کرد چیکار میکنی کار بدتر میشه ک