2777
2789
عنوان

غربالگری اول و آزمایش

27 بازدید | 3 پست

سلام خانوما وقتتون بخیرمن فردا باید یک سری آزمایش بدم و بعدش سونو NT(غربالگری اول) من هفته پیش زنگ زدم به مرکز سونوگرافی ساعت ۱۰:۳۰ بهم وقت داد
دکترمم گفت باید برای آزمایشات ناشتا باشی و از ۱۲شب به بعد چیزی نخوری
الان تو گوگل سرچ کردم میبینم زده که اول باید سونو بدی بعد آزمایش بدی!؟!
آیا این درسته؟
الان گیج شدم و فردا هم ساعت ۱۰:۳۰ وقت سونو  گرفتم از یک طرفم برای سونو نباید ناشتا باشی و چیزای شیرین باید بخوری که بچه تکون بخوره
شما تجربه ایی دارین لطفا به اشتراک بزارید

عکس نسخه ازمایشمم گذاشتم نظرتونو بگید لطفا😭

ناشتا باش برو سونو بعد آزمایش، کی گفته باید شیرین بخوری بچه تکون بخوره آخه  برا سونو الان بچه ریز میبینن برا انومالی بزرگ شده شیطون شده نمی‌چرخه نگران نباش ناشتا برو آزمایش بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان 

من ۱۱هفته و ۲ روز غربالگری انجام دادم عدد nt 3 بود ازمایش هم تروزومی ۲۱ عدد یک به ۴۵۳ بود تیغه ی بینی هم دیده نشده خیلی استرس گرفتم گفتن آمینوسنتز انجام بده کسی شرایط من و داشته؟