2777
2789
عنوان

حاملگی

294 بازدید | 34 پست

دوستان من ۲ ماهه اقدام

و از یک ماه قبل اقدامم پریودیم بهم ریخت

ماه اول ۸ روز تاخیر داشتم

ما دوم ۲۰ روز

و این ماه ۸ روز و پریود شدم

مشکل تیروئید پرکار و تنبلی تخمدان دارم

بنظرتون دلیلش اینه که باردار نمیشم؟؟

سال گذشته هم جنین سقطی داشتم...

اره منم ۵روز عقب انداختم لک بینی کم دارم خیلی کم نمیدونم باردارم یانه

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم تنبلی داشتم بدون قرص با پیاده روی و حذف شیرینیجات ماه اول باردار شدم.حتی اولین سونو گرافی هم با ...

تروخدا راس میگی؟

منم۳ماهه اینکارو میکنم ممکن الان حامله باشم ؟موعدم گذشته و لک بینی خیلی خیلی کم دارم

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
منم تنبلی داشتم بدون قرص با پیاده روی و حذف شیرینیجات ماه اول باردار شدم.حتی اولین سونو گرافی هم با ...

من بی نهایت شیرینی جات میخورم و اصلا پیاده وری ندارم

کلا تو خونه ام

انشالله که بارداری گلممن‌امروز پریود شدم متاسفانه

خدا کنه🥺

من بی نهایت شیرینی جات میخورم و اصلا پیاده وری ندارمکلا تو خونه ام

توخونه برقص

چن ماهه اقدامی؟؟

تازه س ولی تنبلی تخمدان دارم دگ