2777
2789
عنوان

دعا در حق همدیگه❤️

78 بازدید | 26 پست

سلام مهربونا❤️

بیاین اینجا

همه همو دعا کنیم، از ته دلمون، امیدوارم خبرهای خوب و حاجتروایی بهم دیگه بدیم

دعا کنین واسم معجزه بشه، به یادم باشین همیشه…. باشه؟🥺🥺🥺🥺لطففففففففا

خیلی تنها و درموندم، دعام کنین

از عهده پروژه‌ام بربیام

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند (۲)

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است (۳)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعاگوتم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

امضام

سلام عزیزم انشاالله به حق این روزای عزیز خدا مشکلاتتو حل کنه. منم دعا کن مشکل دارم.... بدهی ناچیزی دارم ولی برا من خیلی زیاده دم عیده و من بابت این موضوع خیلی ناراحتم نمیدونم چجوری قراره حل بشه فقط از خدا میخوام یه دری برام باز کنه همین

سلام عزیزم انشاالله به حق این روزای عزیز خدا مشکلاتتو حل کنه. منم دعا کن مشکل دارم.... بدهی ناچیزی د ...

دارم قران گوش میدم دعات میکنم

سلام عزیزم انشاالله به حق این روزای عزیز خدا مشکلاتتو حل کنه. منم دعا کن مشکل دارم.... بدهی ناچیزی د ...

الهی خدا یه دریو باز کنه پر از خیررر  و برکت🥺🥺🥺الهییییی

الهی خدا خودش کمک کنه

منم خیلی دعا کن