2777
2789
عنوان

شاید او منتظر یک نفر است

106 بازدید | 15 پست

۳۱۲+۱

اقایی که همیشه به یادم ماست

من مات ولم یعرف امام زمانه

مردن بدون امام اوج زیانه

خوش به حال اونکسی که دل نگرانه امام زمانه

من مات ولم یعرف امام زمانه

مردن بدون امام اوج زیانه

خوش به حال اون کسی که دل نگرانه املم زمانه

نکنه نشناسی پسر زهرا رو

نکنه مثل کوفه تنها بزاری مولا رو

نکنه بنویسی نامه هم عهدی نکنه مثل اجداش تنها بمونه مهدی ای دل غافل

نمیدونم الان اقام کجاست ای دل غافل

حتما الان غریب تو کربلاس

ای دل غافل 

تو کدوم خیمه مشغول دعاست💔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂 از تو چاه پیداش کنید

:) ان شاءالله عشقشون بیفته تو دل شما که اگر نشه خیلی واستون بد میشه!منم خیلی ضرر کردم ولی تا زنده ایم هیچوقت دیر نیست البته خیلی زود دیر میشه

جانم فدای ایرانم و دینم و قران خدا*

😂😂😂😂😂 از تو چاه پیداش کنید

ادمایی که به هم احترام میذارن خیلی با شهصیت تر و های لول تر هستن تا این حرف های مسخره رو زدن واقعا دیگ دوره اون زمان توهین کردن اونم تو مجازی گذشته 

ادمایی که به هم احترام میذارن خیلی با شهصیت تر و های لول تر هستن تا این حرف های مسخره رو زدن واقعا د ...

حقیقته 

سلام بر اجنه 🌱❤️ مرسی که بدون منت و همیشه کمکم میکنید 🌺 در کلمات الله و دین من چیزی جز سیاهی نمی‌بینم 

:) ان شاءالله عشقشون بیفته تو دل شما که اگر نشه خیلی واستون بد میشه!منم خیلی ضرر کردم ولی تا زنده ای ...

اگر نشه واسم بد میشه؟ مثلن چی میشه ؟ 😂

سلام بر اجنه 🌱❤️ مرسی که بدون منت و همیشه کمکم میکنید 🌺 در کلمات الله و دین من چیزی جز سیاهی نمی‌بینم 

اگر نشه واسم بد میشه؟ مثلن چی میشه ؟ 😂

نمیدونم چی باعث شده همچین تفکری پیدا کنید واقعا برام سواله زندگی دنیا اونقدر طولانی نیست برای اهداف دنیایی ارزش کینه نداره ارزش مسخره کردن و دل کسیو شکوندن 

هیچکی تو دنیا به دادت نمیرسه به پوچی میرسی یه وقتایی شاید به پوچی برسی 

دختر جوان هستید درسته؟

نمیدونم چی باعث شده همچین تفکری پیدا کنید واقعا برام سواله زندگی دنیا اونقدر طولانی نیست برای اهداف ...

اتفاقا خیلیا به دادم رسیدن