2777
2789

سلام خانوما

خونه مادرشوهرم دوره به خونمون 7 ساعت راهشه میخوایم بریم 3 روز بمونیم یه ساله نرفتیم چه رفتاری داشته باشم کمک در چه حد کنم 

از سیاست هاتون بگید😁 

من ازون دسته از آدمایی نیستم که تو امضام چیزی بنویسم🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

بستگی به مادر شوهرت داره

ولی سعی‌کن اگه مهربونه و قدر خوبی رو میدونه کمکش کنی

ولی سیاست کم حرف بزن خودتو بالا بدون

ووبه همسرت برس و کلا زیاد خودمونی نباش

تو خیلی کار های جزئی هم نروو همون در هد ظرف و جارو اینا

سلامبستگی به مادر شوهرت دارهولی سعی‌کن اگه مهربونه و قدر خوبی رو میدونه کمکش کنیولی سیاست کم حرف بزن ...

مادرشوهرم تو رو باهام مهربونه ولی میدونم ازم خوشش نمیاد😂و تشکر اینا میکنه

وای اصلا نمیتونم کم حرف بزنم همش چرت و پرت میگم😂🤦🏻‍♀️

آخه ظرفا زیاد میشن تعدادشون زیاده😥

در کل سه روزه سه روز آدم از صب تا شبم ظرف بشوره خسته نمیشه 😑من خودم مادر شوهرم پیره و اصلا قدر من رو نمیدونه ولی به هر هال هر موقه میام خونشون هر کاری از دستم بربیاد میکنم حتا شستن فرش روفرشی پتو و.........

مادرشوهرم تو رو باهام مهربونه ولی میدونم ازم خوشش نمیاد😂و تشکر اینا میکنهوای اصلا نمیتونم کم حرف بز ...

😆😆😆مثل خودمی منم مادر شوهرم اصلا دوسم نداره چون مامانم با دخترش میشن جاری هم بعد کل‌کل میکنن اینجا مادر شوهرم به من چشم غره میره

حرف زدنم  زیاد حرف میزدم‌ و سوتی میدادم اما به خودم قول دادم کم حرف بزنم اون موقه ارزشم بیشتر میشه😜😜مثلا 

در کل سه روزه سه روز آدم از صب تا شبم ظرف بشوره خسته نمیشه 😑من خودم مادر شوهرم پیره و اصلا قدر من ر ...

عزیزم اشتباه میکنی برای چی آخه در حد سفره باز کردن و جمع کردن همون کمک کن وقتی قدر نمیدونن برای چی کمک میکنی

عزیزم اشتباه میکنی برای چی آخه در حد سفره باز کردن و جمع کردن همون کمک کن وقتی قدر نمیدونن برای چی ک ...

والا دلم نمیاد

العان باز کمتر کمک‌ میکنم قبلا می اومدم از سر شروع میکردم تا ته خونه 

مادر شوهرم سیاست مدار خوبیه

موقه کار یه جووووووون میگه خر میشم 😅😅😅

عزیزم اشتباه میکنی برای چی آخه در حد سفره باز کردن و جمع کردن همون کمک کن وقتی قدر نمیدونن برای چی ک ...

اونا قدر نمیدونن اصلا تشکرم‌ نمیکنن بعضی موقه ها

ولی شوهرم یه عالمه قوربون صدقم میره ازم‌تشکر میکنه 😇😇

والا دلم نمیادالعان باز کمتر کمک‌ میکنم قبلا می اومدم از سر شروع میکردم تا ته خونه مادر شوهرم سیاست ...

😂😂😂تبدیل به وظیفت میشه دختر

اونا قدر نمیدونن اصلا تشکرم‌ نمیکنن بعضی موقه هاولی شوهرم یه عالمه قوربون صدقم میره ازم‌تشکر میکنه � ...

ای جانم همین که شوهرت میدونه کافیه😁

من شوهرم بهم میگه کار نکن خسته میشی بدش میاد کار کنم😂