2777
2789
عنوان

ریزش مو

177 بازدید | 20 پست

سلام‌بچه ها خوبین؟!

دوستان من دو سه ساله موهام‌میریزه

خیلی زیاد

و الان یه جاهاییش خالی شده...🥲🤕

توروخدا بهم راهکار بدین

دکترم‌رفتم مشکل هورمونی اینام ندارم

بخاطر استرس و‌درس و‌ایناس

نظرتون‌در مورد‌ قطره‌تقویت مو لانبنا چیه؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ تاثیری ندارن بیخودی خودتو درگیر نکن مراقبت کن بیشتر نریزه تغذیه و ذهن اروم خیلی مهمه

ببین اصن کاریش ندارم فقط هی داره بیشتر و‌بیشتر‌میریزه

نمیدونم‌چیکار‌کنم🥲🥲🥲

من‌موهام‌خیلی پر‌پشت بودن ولی الان خالی شده

پوست سرت چربه یا خشک ؟!

اگه کف سرت چربه دمنوش رزماری بزن فقط هم ب همون کف سر

اگر ک خشکه روغن رزماری بزن ب کف سرت بعد از یک یا دوبار استفاده متوجه تغییرات میشی

من یکسال تمام دارو مصرف کردم هیچی ب هیچی خودم با رزماری خودمو درمان کردم

چربهاینم امتحان‌کردم ولی اصلا جواب نداد

موهای منم چربه جوشونده رزماری و دم اسب زدم واقعا ریزش رو خیلی کم میکرد البته باید خداقل ۲ هفته بزنی که ریزشت کم شه

هورمون ها ویتامین هاتو چک کن چکاب کامل برو دکترای پوست همیشه یه سری ازمایش هارو جا میندازن برو فوق تخصص غدد بگو واست ازمایش کامل بنویسه ازمایش روز ۳ پریود هم بده

واسه من قرص ویتامین دی خیلی تاثیر داره دیگه از وقتی مرتب میخورم موهام کمتر میریزه 

مکملی چیزی میخوری؟ فولیکوژن میخوردم خوب بود از این مکمل های ایرانی چند مدل خوردم این از همه بهتره

شما کدومشو زدین؟چطوری زدین؟

من پوست سرم چرب ولی ساقه ی موهام خشک بود پس فقد ب پوست سرم دمنوش رزماری رو میزدم

ب ازای هر لیوان آب یک قاشق غذاخوری رزماری میریختم تو ظرف و میزاشتم روی شعله ی ملایم و میزاشتم بیست دقیقه بجوشه تا عصارش خارج بشه بعد میزاشتم کنار تا خنک ک میشد اسپری میکردم کف سرم و بعد از یک ساعت میرفتم حموم میشستم

خداروشکر همون بار اول نتیجه داد؟ یا خیلی صبور باشیم؟

من سریع نتیجه گرفتم همه مث هم نیستن ک من بعد از دو بار استفاده متوجه تغییرات شدم کمتر موهام ریخت و همینطور کم و کمتر شد تا الان شده این

خیالت راحت باشه ریزش موی ارثی،هورمونی،حتی طاسی رو هم درمان می‌کنه

من ریزش موهام هورمونی بود درمان شد.