2777
2789
عنوان

من و کودک درونم و بادمجون های شام به علاوه عکس😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 13420 بازدید | 150 پست
سلام گلم خوبی داروهای آلرژی فقط علایم رو کنترل میکنن و با قطعشون مجدد علایم برمیگرده بنظر من دارو بی ...

دکتر آلرژی فقط تست ریه گرفت و در کل تشخیصش آلرژی تنفسی بود منم تو این یکسال به نتیجه رسیدم با تغییر فصل ها علائمش تشدید میشه تا نزدیک عید شد اینجوری شد اون سرفه هاش قطع شده ولی بینیش کیپه

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶
سلام گلم خوبی داروهای آلرژی فقط علایم رو کنترل میکنن و با قطعشون مجدد علایم برمیگرده بنظر من دارو بی ...

روی خوردنش متمرکز شدم دیدم حساس نیس ولی به تغییرات هوا حساسه اونجا تست الرژی ام داشت میتونم اردیبهشت که وقت داره بگم تست آلرژی بگیره خودش گفت تشخیصم آلرژی تنفسیه الانم داروها قطع نشده فقط کمتر شده

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان چقدررر بانمکه😍😍😍😍احساس محبت بینشون بهم منتقل شد😂

خیلی بامزه انننن خصوصااون خنگولوی سبزههه🥲طرح اولیش کلاه نداشت اون بچه من براش تهیه کردم🤭😂

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

دکتر آلرژی فقط تست ریه گرفت و در کل تشخیصش آلرژی تنفسی بود منم تو این یکسال به نتیجه رسیدم با تغییر ...

ازمون خطا برای آلرژی خیلی سخته متوجه شدنش 

آره خب بهار هم خودش ی آلرژی زای شدیده اگه به گرده ها و گلها حساس باشه حسابی واکنش میده بدنش

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
روی خوردنش متمرکز شدم دیدم حساس نیس ولی به تغییرات هوا حساسه اونجا تست الرژی ام داشت میتونم اردیبهشت ...

الرژی تنفسی باشه فکر کنم حالا حالا دارو بخاد 

چون دیگه هوایی ک نفس میکشه رو کاریش نمیشه کرد 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خیلی بامزه انننن خصوصااون خنگولوی سبزههه🥲طرح اولیش کلاه نداشت اون بچه من براش تهیه کردم🤭😂

هلاک ایده ی دیزانت شدم کیوت ترش کرده 😅😅😅

هلاک ایده ی دیزانت شدم کیوت ترش کرده 😅😅😅

قربون شمااا😂🩵هردفعه کیک سفارش میدم انقد ارد میدم که میترسم قناده با وردنه بیفته دنبالم😂🐳

سلام مرمری جون قطره آهن سیدرال چقدر بدم به بچه سه ساله؟

سلام عزیزم

اگه کم خونی نداره ی قطره چکون پر کافیه

قربون شمااا😂🩵هردفعه کیک سفارش میدم انقد ارد میدم که میترسم قناده با وردنه بیفته دنبالم😂🐳

منم همینطور

کلی هم تاکید می‌کنم عینههه مدلی ک دادم باشه😁

سلاممم
امیدوارم فقط تقویمی نههه تو دلتم عیدشده باشه🌸
امیدوارم تمام غصه ها وترسا وناراحتیات رو تو۱۴۰۳جابذاری🌪
هرجوری نگاه کنی۱۴۰۴نمیتونه سال بدی باشه هم به۲بخش پذیره هم۳🌚😂
سال شگفت انگیزی پیش روت باشه✨️
عیدت مبارک مرمری جونم💝
توهرروزت عید باشه اصن!هرروزت مبارک🪻💜

من نمیتونم تاسال تحویل صب کنممم🌚😂🫂

سلامممامیدوارم فقط تقویمی نههه تو دلتم عیدشده باشه🌸امیدوارم تمام غصه ها وترسا وناراحتیات رو تو۱۴۰۳ج ...

سلام به روی ماهت عزیرم سال نو شما هم مبارک باشه امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره😍😍😍

بدو بیا تاپیک آخرم که بق بقو ها بازم حماسه افریدن