2777
2789

دوستان منو همسرم بصورت کاملا سنتی پلاس ازدواج کردیم یعنی هیچ آشنایتی بین ما نبود گفتن بعد عقد آشنا میشین خب تو این یکسال هیچ بیرون رفتنی بین ما نبود هروقت به من احتیاج داشت میومد منو میبرد خونشون هیچ پولی بهم نمی‌داد جوری بود که من فقط واسه آرایشگاه رفتن بهش میگفتم پول بده میدیدم ک تا نگم نمیده اصلا حتی ۲۰۰ تومن! بعضی اتفاقاتم این بین افتاد ک بگم خیلی طولانی میشه بشدت دهن بینه.اصلا بهم احترام نمیذارع هر حرفی دهنش بیاد میگه و..

مادرشوهرمم خودشو خیلی مظلوم نشون میداد که اونم باعث دعوای منو شوهرم شد بعضی کارایی که کرد کلا منو ترسوند واسه زندگی کردن کنارش

اینم بگم که کلی باهاش حرف زدم خواهش کردم رک بهش گفتم که باید اولویت زندگیش باشم درحالی که انگار بجای مغز عن تو سرشه

الان که دمه عیده شوهرم حتی نگفته چیزی احتیاج نداری بخریم؟

چند روزه باهاش بشدت سردم و تصمیم به جدایی گرفتم و یه کارایی کردم که امیدوارم نتیجه بده و جدا شم.دعا کنین بتونم جدا شم میدونم بمونم همه چی بدتر میشه

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.