2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستند صوتی شنود رو گوش کنین

هیشکی با خوندن کتاب و گوش دادن به پادکست از بدبخت به خوشبخت تبدیل نشده 

عدالت خدا اینجوریه که بعضیا از 100 شروع میکنن، بعضیا از منفی 100 

فقط معجزه میتونه اوضاعو عوض کنه که اونم تقریبا محاله

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

کتاب درسی دانشگاهم بود کتابش گرونه خواستم فایلش دانلود کنم😭😭

اسمش چیه برات دانلود کنم 

میخوای شماره کارت بده ۴۰ هزار بزنم برات

پوکر بودن تو خونمه😐احمق تر از احمقی ک هی دچار کارای احمقانه میشه ولا ذله شدم😐

تو خانواده بی پول بدنیا اومدی اما میتونی بی پول نباشی 

تمرکزتو بزار رو مسالی ک‌باعث پیشرفتت میشن اونارو ملکه ذهنت کن تا ب موفقیت برسی 

یادت نره برای تغییر کافیه ک فقط اولین قدمو برداری هرچقدر ک کوچیکم باشه

بگو شاید من فایلشو داشته باشم رشتت چیه؟

نیست کلی گشتم پیدا نکردم فایلش فقط هست اونم به انگلیسی اونم دانلود نمیشه هرکار کردم بیخیالش شدم دیگه اعصابم نمیکشه 

یه کامنتی تو اینستا خوندم زیر یه پست از زندگی پولدارا نوشته بودگاهی فکر میکنم آیا خدایی که مارو آفری ...

با اینکه هيچوقت امیدمو به خدا و زندگی از دست ندادم اما گاهی واقعا فک میکنم خدا فقط خدای آدمای ظالمه

چیزی که به چشم داریم میبینیم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عزیزم برنامه میلی نصب کن بهت پول میده یبار دیگه ببین دانلود میشهکد دعوت منم اگه خواستی بزن🤍milli-s8 ...

نصبش کردم ولی پول نداد اصلا نوشته موجودی صفر ریال