یسری ها که خودتون میدونید کیا رو میگم یه تاپیکایی که ما میزنیم رو گزارش میزنن
بیاین بعد از این ما هم تاپیکایی که میدونیم اونا زدن رو گزارش بزنیم
جدی میگم
منکه اینکارو میکنم
تا حالا گزارش نزده بودم
ولی بعد از این میزنم
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
رفتم برا یه بنده خدایی تایپ کردم بعد نوشت تاپیک تعطیل
هزار بار زدن ما هم یبار بزنیمحرف آدم تو گلوش میمونه والارفتم برا یه بنده خدایی تایپ کردم بعد نوشت تا ...
شاید نی نی یار تعطیل کرده
ولی بارها تو تاپیکایی بودم که هیچ مشکلی نداشته نفرات انلاینو که دیدم اصلا نی نی یار انلاین نبوده مشخصه با گزارش ترکیده
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
شاید نی نی یار تعطیل کردهولی بارها تو تاپیکایی بودم که هیچ مشکلی نداشته نفرات انلاینو که دیدم اصلا ن ...
بی جنبه ان