2777
2789
عنوان

بیاین همتون

53 بازدید | 12 پست

یسری ها که خودتون میدونید کیا رو میگم یه تاپیکایی که ما میزنیم رو گزارش میزنن

بیاین بعد از این ما هم تاپیکایی که میدونیم اونا زدن رو گزارش بزنیم

جدی میگم

منکه اینکارو میکنم

تا حالا گزارش نزده بودم 

ولی بعد از این میزنم

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

خب معلوم نیس کی زده خواهر

جبهه شون معلومه

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معلوم نیس کی زده خواهر

اونا کیلویی میزنن مام کیلویی میزنیم

مریضن اونا ما که نباید مث اونا باشیم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

مریضن اونا ما که نباید مث اونا باشیم

هزار بار زدن ما هم یبار بزنیم

حرف آدم تو گلوش میمونه والا

رفتم برا یه بنده خدایی تایپ کردم بعد نوشت تاپیک تعطیل

گزارش الکی بزنی تعلیق میشی خب

جدی؟

گزارش الکی بزنی تعلیق میشی خب

پس میرم تاپیکاشونو بهم میزنن

همونطور که خودشون حمله میکنن منم حمله میکنم

جدی؟

عا بخدا

یکی هم نوشته بود به درخواست استاتر نباید گزارش بزنین وگرنه تقریبی یه هفته تعلیقی

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

پس میرم تاپیکاشونو بهم میزننهمونطور که خودشون حمله میکنن منم حمله میکنم

عام منطقیه

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

هزار بار زدن ما هم یبار بزنیمحرف آدم تو گلوش میمونه والارفتم برا یه بنده خدایی تایپ کردم بعد نوشت تا ...

شاید نی نی یار تعطیل کرده

ولی بارها تو تاپیکایی بودم که هیچ مشکلی نداشته نفرات انلاینو که دیدم اصلا نی نی یار انلاین نبوده مشخصه با گزارش ترکیده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

شاید نی نی یار تعطیل کردهولی بارها تو تاپیکایی بودم که هیچ مشکلی نداشته نفرات انلاینو که دیدم اصلا ن ...

بی جنبه ان