2777
2789

حس خانم قوی هست ویک هشدارهای رو قشنگ درفکر وقلب شون حس میکنن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شوهرم چون عکاسی می‌کنه در جواب عکس های طبیعت نوشته به به یا نوشته عالی بعد یکی نوشته بود عالی شمایی

خب اگه اینجوریه که فرق میکنه فک کردم درباره موضوع دیگه ای ازشون تعریف کرده

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس خانم قوی هست ویک هشدارهای رو قشنگ درفکر وقلب شون حس میکنن

بشدتتت قویه حسم 

سر یه موضوعی که تو گوشیش دیدم و تاپیکشو زدم همینجا هم همینطور شد 

خیلی اتفاقی یه چیزی تو گوشیش دیدم و دعوای بدی بینمون شد و باهاش اتمام حجت کردم 

بعد دیشب داشتم چک میکردم تو سرچ گوگلش دقیقااا هفته قبل اینکه من ببینم تو گوشیش شروع کرده بود که من فهمیدم دیگه از بعد اون ندیده بود 

خودمم خیلیی تعجب کردم

اینکه چت عادی کرده باید ناراحت بشم ؟یا شاخکام تیز بشه؟ یا اینکه این برنامه رو نصب کرده و یک کلمه راج ...

خب اگه عادی بوده ناراحت نباش 

اینستارو همه دارن دیگه چی بگه ولی حواست باشه اینستاشم نصب کن رو گوشیت ببین چیا میگن🤭😂

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

بشدتتت قویه حسم سر یه موضوعی که تو گوشیش دیدم و تاپیکشو زدم همینجا هم همینطور شد خیلی اتفاقی یه چیزی ...

ولی هشدارهایی ک خانما در درونشون حس میکنن توجه نمیکنن بعد فردا هاش به زجر واذیت تبدیل میشه حرفت رو کاملاً درک می‌کنم. این که برات سخته با آدم‌هایی که رفتار یا منطقشون برات آزاردهنده‌ست کنار بیای یعنی اقایونی ک اینجور رفتارها اشتباهی دارن شما خانما کوتاه نیاین در مقابل اینجور رفتارها اشتباه وسمی بهشون میگن ، یا اگه گذشت کردین باید منتظر سختی های بیشترش باشین یکسری خانما با گذشت کردن ومعرفت گذاشتن باعث شدن پروو تر بشن این مدل اقایون و اونطرف هم خانما یکسری شون خودشون نابودی اذیت برسونن گذشت نکنید اینجور رفتارها اشتباه اقایون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چیکار کنم فردا باهاش با ملایمت حرف بزنم بگم کارش اشتباهه؟

اول با ی مشاور حرف بزن شاید من ی چیزی بگم بدتر بشه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون