2777
2789

سلام دوستان

یه دوستِ پسر( یعنی رلم نیستا) دارم که خیلی ساله میشناسمش قهر و بحث و دعوا زیاد داشتیم

اما من از اول هم دلم باهاش بوده

چندبار خیلی باهم صمیمی تر شدیم و میدیدم داره تلاش می‌کنه اوکی باشیم مثلا اگ رفتاری داشت که من می‌گفتم خوشم نمیاد تغییرش میداد

ولی هربار نمیدونم واقعا چی میشد بهم میریخت همه چی

الان دوباره چندبار خودش پیام داده 

بنظرتون چیکار کنم؟ منم بهش پیام بدم یا صبر کنم خودش پیام بده؟ اگر پیام بدم چی بگم؟ حال و احوال یا مثلا به بهونه ی سوالی چیزی؟

من دلم میخواد رابطه جدی بشه 

ولی واقعا بلد نیستم چیکار کنم 

کلا دوست دارم اینبار عاقلانه و با آرامش جلو برم ببینم چی میشه

بنظرت اونم میخواد رابطه ای باشه ؟

کلا نظرتون چیه

محترمانه بگو بهش من میخوام هدفم از رابطم با تورو بدونم تا بتونم راه درست برخورد و رفتار باتورو انتخاب کنم.لطفا بهم بگو

یا بگو از موندن تو رابطه بی هدف لذت نمیبرم و ایده آل من نیست.نظرت راجب رابطمون چیه؟

اگر دوسش داری سعی کن قبلش با حرکاتت عاشقش کنی

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
محترمانه بگو بهش من میخوام هدفم از رابطم با تورو بدونم تا بتونم راه درست برخورد و رفتار باتورو انتخا ...

نه دلم نمیخواد انقدر رک بپرسم 

درواقع بیشتر الان سوالم اینه ک چیکار کنم ک عاشقم بشه که خودش بخواد رابطه جدی شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دلم نمیخواد انقدر رک بپرسم درواقع بیشتر الان سوالم اینه ک چیکار کنم ک عاشقم بشه که خودش بخواد راب ...

آویزون نباش

لوند باش و دلبرانه صحبت کن و حرکت کن

باهوش باش و از باهوشیت تعریف کن

دنبال حرفه ای رو بگیر

از خودت و خانواده ات خیلیییییی تعریف کن

به چهره ات برس

گاهی وقتی داره حرف میزنه یا حواسش سمت دیگه ایه بهش خیره شو و وقتی‌نگات کرد یه لبخند خوشگل بزن و چشماتو بگیر

به بهونه های مختلف بذار بهت دست بزنه مثلا از جایی داری میری و ممکنه بیفتی جوری رفتار کن خودش دستتو بگیره یا گوشیتو بده بهش و وقتی میخوای بگیری دستتو بزن بهش

همیشه در دسترس نباش

باشگاه برو و حتما اون بدونه

گیر نده، لوس و عن نباش، راجب خانواده اش حرف نزن

یه درد و دل الکی باهاش بکن

بهش پول قرض بده

معمولا اینا جواب میده، نداد خیلی گوه شانسی 😂

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
آویزون نباشلوند باش و دلبرانه صحبت کن و حرکت کنباهوش باش و از باهوشیت تعریف کندنبال حرفه ای رو بگیرا ...

مرررسی

فقط یه مشکل خیلی اساسی هست 

فعلا از هم دوریم اصلا حضوری نمیشه دید همو 🥲