2777
2789
عنوان

به بچه گوشی ندید ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 41 پست
والا ما میگیم میگن دلت سیاه از این حرفا اینم نتیجش میشه از زمانی که گوشی لمسی اومده چه زندگی هایی که ...

میگن دجال همین گوشیاست

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

عزیزم علم میگه که اصلا هورمون جنسی از یه سن به بعد ترشح میشه. تا قبل از اون بچه درکی از هورمون جنسی ...

هرمون جنسی همیشه هست ولی توی بلوغ شدت ترشحش خیلیییی بیشتره! 

خودارضایی بچه ها یا دراثر استرس و اضطراب زیاده یا دیدن ی سری چیزا ک این باعث بلوغ زودرس میشه. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم سوال میکردم که چطور شد پیش شما داشت انجام میداد

گوشی دستش بود و متوجه حرکاتش شدم .و چون بچه است و فکر نمیکنه کارش ایراد داره خیلی عادی بود

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 
یجوری گفتید بااینکه هفت سالشه انگار هفتاد سالشه ببخشید خندم گرفت😂😂😘😘

اخه همسنای خودش خیلی آزادن و من از اونا تعحب میکنم که والدین اصلا براشون مهم نیست من حتی اخبارم جلوش گوش نمیدم که دچار استرس نشه.

بچه چهارساله اصلا میل جنسی نمیدونه چیه تا بخوادخودارضایی کنه ازروکنجکاوی اونکارو میکنه .ولی درمورد گ ...

همین دیگه از روی کنجكاوی انجام میده و معتادش میشه. 

تو همین نی نی سایت ی خانومی بود تعریف میکرد از ۵ سالکی موقعی ک دعواش میکردن یا استرس زیاد داشته انجام میداده ک بهش ارامش بده بعد م بززگ تر میشه میفهمه و بسختی ترکش میکنه. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

بچه س هیچی از خود ارضایی حالیش نمیشه فقط چون بهش حس خوبی میده انجام ک کاملا اشتباهخ

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

خودارضایی نیست چون آگاهی کامل نداره لذتی نمیبره 

اون فقط داره بدنش رو لمس می‌کنه که آشنا شه 

بعد یه مدت که سنش بیشتر شه اگاهیش از مسائل جنسی بالا بره اون موقع خودارضایی می‌کنه 

بچه س هیچی از خود ارضایی حالیش نمیشه فقط چون بهش حس خوبی میده انجام ک کاملا اشتباهخ

عزیزم 

بزرگترهام چون حس خوب میده انجام میدن! 

بچه ی که از بچگی معتاد اینکار بشه ترکش براش مساوی با مرگ

عزیزم بزرگترهام چون حس خوب میده انجام میدن! بچه ی که از بچگی معتاد اینکار بشه ترکش براش مساوی با مرگ

بزرگترها خب میدونن این خود ارضاییه و کار اشتباهیه ولی بچه نه🥲

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.