2777
2789
عنوان

به بچه گوشی ندید ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 41 پست
بچه چهار ساله خودارضایی میکرد!!؟؟حرفایی میزنی به عقل جنم نمی‌رسه.کلا حرفت درسته البته ولی این قسمتش ...

نمی‌دونم عزیزم از حرکاتش این برداشت و کردم 

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از بچه دار شدن اولین قدم فرهنگ‌ و جنبه ی تولید مثل داشتنه

باورت میشه بچه داداشم ۴ سالشه همیشه بدون شلوار پیش داداشم تو خونه میگرده دخترم هست من جای اون مادر خجالت میکشم بچش اینجوریه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

عزیزم اون خود ارضایی نیست. بارهاهم روانشناسان کودک دربارش اگاهی سازی کردن. اون کنجکاوی توی اندام جنس ...

من توی جلسات مشاوره که میرقتم میکقت خودارضایی. 

مادر بچه خیلی ازاد گذاشته بودش از هنه لحاظ، فیلم های ماهواره و.. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

من توی جلسات مشاوره که میرقتم میکقت خودارضایی. مادر بچه خیلی ازاد گذاشته بودش از هنه لحاظ، فیلم های ...

کاش کلا بچه رو اینقدر راحت و آزاد نذارن و یکم بهش توجه کنن

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 
نمی‌دونم عزیزم از حرکاتش این برداشت و کردم

در کل من خودمم اصلا نمیزارم پسرم حتی بعضی فیلما ی تلوزیونم ببینه با اینکه هفت سالشه چون واقعا رو ذهن‌شون اثر میزاره حالا نه فقط مسایل اخلاقی از ترسناک تا هر موضوعی که به سن اینا مربوط نیست فقط کارتون مناسب سنش و فیلمای طنز مناسب خدارو شکر از سلامت روانشم راضیم.

کاش کلا بچه رو اینقدر راحت و آزاد نذارن و یکم بهش توجه کنن

دقیقا، من واقعاااا خداروشکر میکنم خانوادم ی سختگیری های رو دارن چ برا من چه داداشام ک بچه ان. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

من توی جلسات مشاوره که میرقتم میکقت خودارضایی. مادر بچه خیلی ازاد گذاشته بودش از هنه لحاظ، فیلم های ...

عزیزم علم میگه که اصلا هورمون جنسی از یه سن به بعد ترشح میشه. تا قبل از اون بچه درکی از هورمون جنسی و حس و حالش نداره که بخواد ارضاش کنه

بچه چهار ساله نمیدونه خودارضایی چیه ولی این کار حس خوبی بهش میده و هی انجامش میده تا جایی که بزرگ میشه و میفهمه اینکاری که میکنه چیه اونموقع هم که میفهمه دیگه معتاد این کار شده و نمیتونه بزارتش کنار

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکرو نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش با تو متفاوت است دشمنت نیست.انسان دیگریست. 

بچه چهارساله اصلا میل جنسی نمیدونه چیه تا بخوادخودارضایی کنه ازروکنجکاوی اونکارو میکنه .ولی درمورد گوشی اره 

نباید دست بچه داد اونم اینستاکه  کاملا اشتباهه

______ تعلیق دائم ______