2777
2789

مامانم هرچی حرف باهاش میزنم جواب نمیده تو هپروت همش حرفهای گذشته میزنه به همه بد بین شده میگه به من تیکه انداختن با چشم بد نگاه کردن منم کنکور دارم بار مسئولیت خونه هم افتاده رو دوشم مامانم هم هزیون میگه واقعا چند روز دارم روانی میشم مشاور هم بردم میگه باید بره روانپزشک دارو بخوره روانپزشک خوب هم سراغ ندارم میگن هر دکتر اعصابی نباید بری داروهاش سخته 😭😭😭😭😭

واقعا حالم از خودم از این زندگی از همه چی بهم میخوره وقتی هم که خوب میشه چشم دیدن منو ندارع بدجنس وقتی هم مریض نمیدونم چه کنم قاشق قاشق بهش غذا میدم فایده ندارع همش حرف های تکرااری می‌کنه وسواس فکری گرفته 😭😭😭😭 کاش خدا هم دلش برای من میسوخت دو ماه دیگه کنکور من به خاطر مادرم به خاطر آرامش نداشتن تو خونه دیگه خودم نابود شدم آینده ام هم نابود شده کاش بمیرم راحت بشم 😭😭😭😭😭

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

ببین الان بهترین روانپزشکا ویزیت انلاین دارن و از این سر ایران به اون سر ویزیت میکنن

من خودم الان تهرانم ولی دکتر روانپزشکم یه شهر دیگه خیلی هم ازش راضی ام 

فقط باید علائم رو درست به دکتر بگین تا درست متوجه بشه و داروی درست بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین الان بهترین روانپزشکا ویزیت انلاین دارن و از این سر ایران به اون سر ویزیت میکننمن خودم الان تهر ...

روان شناس گرفتم از اسنپ عصر روانپزشک گفتم حضوری بهتر باشه 

عزیزدلم خدادبهت کمک کنه خدا کنارته الهی برای خودت گشایش بیاره

ممنونم ولی خدا کجاس به دل منم نگاه کنه مگه چند سالمه فقط 20 سالمه منم احتیاجی به مادر دارم ولی من شدم مادر مادرم 😭😭😭