2777
2789
عنوان

باید چطوری با دخترم رفتار کنم دیگه

135 بازدید | 11 پست

با هر زبونی باهاش حرف میزنم تاثیری نداره 

هر خرابکاری که فک کنین ممکنه انجام بشه رو انجام میده پنج سال و نیمه س گاهی خواهرش رو که سه سال و نیمه س همراه خودش می‌کنه که بگه کار اونه 

اصلا مرزبندی و قوانین فایده ندارد. مثلا می‌ره تو سرویس بهداشتی  شوینده صورت من رو تو روشویی خالی می‌کنه 

و باهاش بازی می‌کنه در حالی که گفتم این وسیله شخصی منه و دوست ندارم دست بزنی مثل وسایل خودت که دوس نداری آجی خرابشون کنه

امروز یه گل نرگس رو اینقدر مالیده رو سویشرتی که تازه براش خریدم و زده داغونش کرده و عمدی اینکارو کرده 

بعدشم خونه مامانم بودیم مامانم یه سیگار خیس از تو اتاق پیدا کرده فهمیدیم یواشکی از سیگارهای پایین که اونجا مهمون بود برداشته رفته تو اتاق تست کرده بلد نبوده همونجا انداخته دور جالبه اصلا هم دروغ نمیگه بگه من نبودم خیلی راحت میگه من بودم 

چند روز پیش موهای خودش رو از جلو قیچی کرده بود من بهش گفتم اشتباه کرده و موهاش زشت شد و نباید اینکارو میکرد امروز زده موهای خواهرش رو با قیچی آشپزخونه نابود کرده 

واقعا دیگه نمی‌کشم روز بروز بدتر میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کاملا مشخصه رفتار هاش از حسادته بچه کوچیکتره 

واسه همین موهای خواهرشم چیده که به اونم بگی زشت شده

شما باید سعی کنی روی تبعیض ها تمرکز بیشتری کنی

اینجوری مشکلات حل میشه

پیش مشاور ببرش برادر زاده منم بااینکه دختر بود از صدتا پسر شیطون تر خداروشکر بزرگ شد اوکی شد

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
اره خیلی شیطونه پسر من در مقایسه با اون واقعا اروم و حرف گوش کنه.

دختر کوچیک من خیلی آرومه ولی اون دیگه کلافه م کرده. از غذا ایراد میگیره و خیلی بابتش غر میزنه و آخرش تا تهش میخوره 

بابت لباس هم همیشه ایراد میگیره واقعا از وقتی پیش دبستانیش تعطیل شده داره بدتر میشه

ظاهرا کمی لجبازی می کنه. به نظرم برو پیش روانشناس که ریشه یابی کنه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
ظاهرا کمی لجبازی می کنه. به نظرم برو پیش روانشناس که ریشه یابی کنه.

دقیقا لجبازی می‌کنه متاسفانه شهرمون مشاور خوب کودک نداره . باید اینترنتی انجامش بدم 

تو پیش دبستانیش هم خیلی چالش داره با معلم و همکلاسیاش

فرق میزاری بینشون؟؟

بخدا تمام سعیمو‌ میکنم فرق ندارم اینقدر که به اون میرسم به کوچیکه نمی‌رسم میگم اون نمی‌فهمه. چون مادرم بینمون فرق گذاشته و رابطه مون بد شده خیلی مراقب این موضوع هستم 

فکر کردم چیکار کردهتاپیک های دخرای راهنمایی کهسوار موتور پسرا میشن ببینید دخترتون فقط کارای بچگانه م ...

خب هر سنی چالش خودش رو داره 

تو خونه یکم وضعیت بهتره تازه تو مدرسه هم کلی چالش داره با معلم و همکلاسی‌اش

خیلی زبون درازی می‌کنه مقابل معلمش یه روز با گوشی معلمش زنگ زد بچه ها اذیتم میکنن بیا دنبالم بعدش معلمش گفت به من گفته میخوام به مامانم بگم ببینم اجازه میده خوراکی بخرم یا نه ولی گوشی رو گرفته و اینطوری گفته هیچ اتفاق خاصیم نیفتاده