2777
2789

روی یه کاغذ بنویس بابایی من دارم میام تا زندگیتونو شیرین کنم بعد بذار یه جا که ببینه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

یه جفت کفش نوزاد بذار تو جعبه 😍😍😍و یه نامه با این مضمون که بابای من دارم میام😍الهیییی

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شوهرت نفهمیده🤔🤔

چه جالب من شوهرم ازلحظه اول درجریان بود

حتی موقع بیبی چک زدن 

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

وای من گفتم از سرکارمستقیم اومد رستوران،البته شب تولدشوهرمم بود،بعداز اینکه کادوشو دادم جواب ازمایشگاه را گذاشته بود داخل کارت تبریک بهش دادم 

خدایا منا لحظه ایی به حال خودم رهانکن
یعنی شوهرت نفهمیده🤔🤔 چه جالب من شوهرم ازلحظه اول درجریان بود حتی موقع بیبی چک زدن 

ماهم بااینکه بچه میخواستیم خبرنداشت ک رفتم ازمایش دادم،البته بی خبرازش بی بی چک هم زدم منفی بود

خدایا منا لحظه ایی به حال خودم رهانکن

یه میز خوشگل بچین بعدش یه پستونک بگیر بزار تو یه جعبه روشم بنویس بابایی من دارم میام پیشتون...

میزت هم رمانتیک باشه شمع روشن کن😄

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
وای من گفتم از سرکارمستقیم اومد رستوران،البته شب تولدشوهرمم بود،بعداز اینکه کادوشو دادم جواب ازمایشگ ...

شبیه فیلمابود

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه