2777
2789
عنوان

نوزادای ریفلاکسی

129 بازدید | 11 پست

سلام من بار اولمه تاپیک میزنم ولی حدوده یه سالی میشه پیاماتونو میخونم.. 😊😊😊🤗

من دخترم شیش ماهشه اصلا ن شیر میخوره ن غذا  خیلی ریزه.. موندم چیکار کنم دکی براش امپرازول داد ولی اصلا نمیخوره ..😧😭کسی مث من بوده؟

اگه دلتون گرفته بگید براتون حمد بخونم♥️ 

قد و وزنش چنده؟ چن ساعت یبار شیر میخوره؟

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدش ۶۳ وزنش ۶ کیلو.. لاغره سه ساعت یه بار به زور.. شیر خشک بهش میدم

داروشو حتما با قطره چکون بریز ته حلقش باید بخوره تا خوب شه قدو وزنش کمه تا رفلاکسش خوب نشه جون نمیگیره

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
داروشو حتما با قطره چکون بریز ته حلقش باید بخوره تا خوب شه قدو وزنش کمه تا رفلاکسش خوب نشه جون نمیگی ...

😢فک کردم دیگه غذا کمکی رو میخوره ولی اصلا دوست نداره..😥 شما هم بچتون ریفلاکس داشت! بهش امپرازول میدادین

اگه دلتون گرفته بگید براتون حمد بخونم♥️ 
😢فک کردم دیگه غذا کمکی رو میخوره ولی اصلا دوست نداره..😥 شما هم بچتون ریفلاکس داشت! بهش امپرازول می ...

نه نداره بچم الان ۳ماه و نیمه، ولی از اطرافیانم داشتن و دارو دادن خوب شدن

مرسی عزیزم

ایشالا ک زودی خوب میشه.ولی بیخیالش نشو ی دکتر دیگه هم ببرش

خوردن امپرازول خیلی سخته واسه بچه....دختر من تا یک سالگی داشت...هر 12 ساعت رانتیدین بهش میدادم...از همه داروها بهتر بود.

شی خشک هم ۀپتامیل پپتی.

دختر منم کم شیر میخورد....چون رفلاکس اذیتشون میکنه امتناع میکنن از خوردن شیر.یه کم نبات بنداز شیرین بشه.

قطره نعناع هم با نبات داغ بده بهش...عرق نعناع ولی بدتر میکنه.

برو سایت دکتر بهروز مقدادی خیل کمکت میکنه.من دخترمو بردم پیش اون...بعد از شیر اصلا نخوابونش.