2777
2789

آخه بیاد صورتشو اصلاح کنه چی میشه

جوری برگشته گفته بعد عروسی ابرو رو بزنه

دو تا پشمه دیگه چیزی نیست که

اینقد جو یکسری رو برمیداره

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همونان که موقع ازدواج میرن قمبل میکنن برگه سلامت بگیرن واسه خانواده شوهر

خودشونو الکی حقیر. میکنن 

وضع جامعه میشه این

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه

اینا همونان که موقع ازدواج میرن قمبل میکنن برگه سلامت بگیرن واسه خانواده شوهر

مگه برای گرفتنش قنبل میکنن ؟ اونطرفی میشیننا 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

هیچی اینا تو همون دوره ای که زنا اختیار پشم خودشونم نداشتن موندن.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه جوری میگه انگار الان وسط قاجاریم

کسی مخالفتی نکرد همه گفتن اشکالی نداره 

صاحب تاپیک مادر نیست خودش همون دختر ۱۶ ساله هست 

هر وقت تاپیک میزنه از توهماتش میگه . 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
خودشونو الکی حقیر. میکنن وضع جامعه میشه این

چه اشکالی داره واقعا 🤔

منم مجردم و اصلاح کردم 

ولی خب فرهنگا با هم متفاوته دیگه

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸