2777
2789
عنوان

وا تو پربازدید چرا مخالف زدن پشما بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم اونجا کسی مخالفتی نکرد همه گفتن اشکاای نداره 

صاحب تاپیک اصلا مادر نیست خودش همون دختر ۱۶ ساله هست هر روز با یه موضوعی از توهمات و فانتزیهاش میگه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
چی بگم آخهنگه داشتن مرد چه ربطی به زدن زن دارهحرفت منطقی نیست که با منطق جواب بدم🗿

شما اول اصلاح کردن زن رو ربط دادید به تراشیدن سیبیل مرد 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

شما اول اصلاح کردن زن رو ربط دادید به تراشیدن سیبیل مرد

گفتم پسر بچه ۱۶ ساله بخواد بزنه کسی کاریش نداره

دختر ۱۶ ساله بخواد بزنه یه عده چرت میگن

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه

تئوری توطئه😈😈👽👽

😅😅😅

ص ۱ هست درضمن ص ۳ دوباره گذاشتم درباره صاحب اون تاپیک سرکاریه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
قبلا که محصل بودم بیشتر کلاس اصلاح ابرو و صورت داشتن و یه عده هم نه ولی اصلاح نکرده ها مسخره نمیشدن

ماهم کاری به کار کسی نداشتیم

جدیدیا میگن مسخره میشن

گفتم پسر بچه ۱۶ ساله بخواد بزنه کسی کاریش ندارهدختر ۱۶ ساله بخواد بزنه یه عده چرت میگن

بله پسر ۱۶ ساله باید ریش و سبیل رو بزنه چون هنوز پسره و بچس دختر هم نباید بزنه چون هنوز بچسالبته قطعا نباید دختر کامل بزاره باشه دیگه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بله پسر ۱۶ ساله باید ریش و سبیل رو بزنه چون هنوز پسره و بچس دختر هم نباید بزنه چون هنوز بچسالبته قطع ...

لاجیک حرفتو نمی تونن درک کنم 

چرا دختر نباید بزنه اونو بگو

لاجیک حرفتو نمی تونن درک کنم چرا دختر نباید بزنه اونو بگو

چون از حالت دخترونگی درمیاد و وارد زن بودن میشه