2777
2789
عنوان

من ریxxxxدم تو هر چی ارثههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 22 پست
من دوتا انگشت کوچیکای دستم کجه (از مامان‌بزرگ پدریم بهم ارث رسیده بدبختانه )برید خداتونو شکر کنید

اتفاقن اینم دارم😂ولی متاسفانه ت خانواده فقد من بدبخ دارم اینو ارثی نی

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

مخصوصا وقتی خجالت میکشی🤣😂😂😂😂

وااای نگم برات ابرو برام نذاشته😭😭😂😂😂

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقن اینم دارم😂ولی متاسفانه ت خانواده فقد من بدبخ دارم اینو ارثی نی

مال من خیلی بده  بعضیا میبینن فکر میکنن انگشتم شکسته یا لاک و کاشت ناخن...... خیلی بد دیده میشه

وااای نگم برات ابرو برام نذاشته😭😭😂😂😂

میدونم😒😒😂😂😂 همیشه در معرض هوای سرد قرار میگرم واسه همون

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

یکی قبلا میشناختم تا یکی نگاهش میکرد سرخ سرخ میشد😍😂خیلی ناز بود و خجالتی

کاش همه زاویه دید ترو داشتن بخدا دنیا بهشت میشد😂😭

بعضی ها فکر میکنند خوبه ولی نیست فکر نمیکنم راه حلی داشته باشه

اره من شنیدم از غلظت خونه

مال من خیلی بده بعضیا میبینن فکر میکنن انگشتم شکسته یا لاک و کاشت ناخن...... خیلی بد دیده میشه

یه پدایی هس حالت اتله نمیدونم دقیق اسمش چیه من دوستم انگشت پاش اینجوری بود ازینا میزاش لا انگشتش فک کنم برا دستم باشه بری داروخونه احتمالن بهت بده یه تستی بکن شاید تاثیر داش

یه پدایی هس حالت اتله نمیدونم دقیق اسمش چیه من دوستم انگشت پاش اینجوری بود ازینا میزاش لا انگشتش فک ...

نه تاثیری نداره چون استخون بالای انگشتمه که باعث کجی شده

ولی ممنون