2777
2789
عنوان

من ریxxxxدم تو هر چی ارثههههههه

225 بازدید | 22 پست

اخه چرا باید صورتم قرمز بشهههه ینی کافیه کنار بخاری بشینم گوجه میشم مامانمم همینجوریه چ وضعشه 

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

منم همینم ولی بنظرم کیوته ها

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه منم همینم کاش کنار بخاری تنها بود بخندم گریه کنم آشپزی کنم صحبت کنم تو آفتاب سرما گرما میشم لبو دائم القرمزم 

خیلی مزخرفه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
منم همینم ولی بنظرم کیوته ها

اخه بعضی وقتا درمورد یه مسئله معمولی دارم صحبت میکنم یهو قرمز میشم مردم فک میکنن خجالت کشیدم

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

اه منم همینم کاش کنار بخاری تنها بود بخندم گریه کنم آشپزی کنم صحبت کنم تو آفتاب سرما گرما میشم لبو د ...

دقیقن منم همینم،حتی قرصم خوردم فایده نداره

دقیقن منم همینم،حتی قرصم خوردم فایده نداره

بعضی ها فکر میکنند خوبه ولی نیست فکر نمیکنم راه حلی داشته باشه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د