2777
2789
عنوان

موفق ترين فرد اطراف شما كيه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8757 بازدید | 66 پست

خواهر شوهرم با بچه سه ماهه رفت ادامه تحصیل داد بعد یه جای خوب استخدام شد البته من اون موقع عروسشون نبودم دوست خواهرم بود الانم دخترش ۱۲سالشه خودشم دوشغله شده داره ارشدم میخونه ،،،البته خوش شانس هم هست

بابام چون هيچ وقت اخرتشو به دنياش نميده زير بار حرف زور نمي ره مادرمم عاشقانه دوست داره

خصوصیات اخلاقی ایشون اصل موفقیته که  با ارزشه  نه مدرک و شغل

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم که هم خدا ازش راضیه و هم خلق خدا . همیشه مهربون و صبور و مثبت اندیش

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

از نظر  من همسرم موفق ترین آدمیه که دیدم 

نه از لحاظ مادیات و ثروت

ازاین نظر میگم که همیشه واسه هرکاری میخاد انجام بده اراده داره و در نهایت هم موفق میشه و تو کاراش نشد و نمیتونم معنا نداره

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝
ميشه دقيق بگي چرا موفقه و چي نظرتو جلب كرده گلم؟

دوستم، ‌۲۸سالشه مجرده خونه خریده و ماشین، دانشجوی فوق لیسانسه البته بگم خانواده ش فقیر بودن همین دوستم سروسامانشون داد، تو شرکت نفت هم کار میکنه

💓

زنعموم

چهارتا بچه داره

دخترش متخصص قلب، پسراش هم يكي عمران، يكي جراح فك و صورت، يكي چشم پزشك

به وقتش بچه هاش ازدواج كردن

بچه دارن

زندگيهاي خوبي دارن، جدا از وجههه اجتماعيشون

عموم هم رفتارش باهاش عاليه

ب هرچي خواسته رسيده

حرف اول و اخر تو مجالس خودش ميزنه

فكر نكنم كسي به زنعموم برسه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.