یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در زمان تخمک گذاری شانس بارداری افزایش پیدا می کند. زمانی که شما تخمک گذاری دارید دقیقا ۱۴ روز بعد پریود میشوید . یک سیکل طبیعی 21 تا 35 روز طول می کشد. در خانمی که سیکل های منظم دارد می توان به راحتی روز تخمک گذاری را حدس زد اما در صورتیکه سیکل ها نامنظم باشند نمی توان به آسانی گفت تخمک گذاری در چه روزی صورت گرفته است. به عنوان مثال، خانمی که سیکل 28 روزه دارد هر چهار هفته یک بار و خانمی که سیکل 21 روزه دارد هر سه هفته یک بار پریود خواهد شد. زمان تخمک گذاری در خانمی که سیکل 28 روزه دارد، 13تا 14 روز فبل از پریود است در حالیکه در خانمی که سیکل 21 روزه دارد تخمک گذاری در روز هفتم انجام می شود یعنی زمانی که روز هفتم پریود بعدی خود را می گذراندتخمک گذاری انجام میدهد.
اگر زمان تخمک گذاری نزدیکی بدون جلوگیری داشته اید احتمال بارداری وجود دارد باید صبر کنید اگر تاخیر در پریودی داشتید آن وقت از تست بی بی چک استفاده کنید موفق باشید.