2777
2789
عنوان

کسی بلده آزمایش بخونه بیاد

51 بازدید | 5 پست

من ۹ ماهه عفونت واژن دارم همه آنتی بیوتیک هارو امتخان کردم جواب نگرفتم یه مدته زده به کمر و لگنم با یه دکتر عفونی ویزیت آنلاین شدم ازمایش کشت ترشح نوشت برام انجام دادم حضوری بردم شهر خودم به دکتر زنان نشون دادم گفت چیزی نیس مترونیدازول داد😐 اگه کسی بلده لطفا بخونه

این آزمایش حساسیت  باکتری استافیلوکوکوس اورئوس از قسمت عفونی بدن شماست که نشون میده به 4 گروه از آنتی‌بیوتیک‌ها حساسه یعنی سفازولین و آمیکاس و ونکومایسین و ایمی‌پنم و مثلا به داکسی‌سایکلین و سفکسیم کاملا مقاومه و تاثیری روی اون نداره.و همچنین عفونت قارچی ندارید ولی سطح عفونت متوسطه.

پزشک شما آنتی‌بیوتیک‌های حساس رو براتون تجویز می‌کنه و مابقی رو حذف می‌کنه.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این آزمایش حساسیت باکتری استافیلوکوکوس اورئوس از قسمت عفونی بدن شماست که نشون میده به 4 گروه از آنت ...

داروهایی که نوشته جواب میده همه بیمارستانین بستری نمیکنن که دکتر زنان مترونیدازول داد فقط

داروهایی که نوشته جواب میده همه بیمارستانین بستری نمیکنن که دکتر زنان مترونیدازول داد فقط

اگه جواب میداد که عفونت شما برطرف میشد و نیازی به این آزمایش نبود،ولی با این آزمایش آنتی بیوتیک مناسب شما تجویز میشه.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.