2777
2789

@چشم_آبیییی  

یه به چشم مشکیا توهین میکنی 

یه روز به قد کوتاها

امروزم به ترکا

چته خدایی؟!

هی هیچی بت نمیگیم... میگیم مجازیه ولش کن و ارزش نداره ولی دیگه حد خودتو بدون 

اینجا جای خوبی نیست برای تخلیه عقده هات!

عاشق گربه هااااا🤍

اون به کنار که دنبال تفرقه است، ادبیات کاربرا وحشتناک و غیرقابل باور بود

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ادما یچیزایی رو خیلییی دوس دارن و حسرتشو میکشن وقتی میدونن بهش هیچ وقت نمیرسن سعی میکنن تخریبش کنن :)

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اون به کنار که دنبال تفرقه است، ادبیات کاربرا وحشتناک و غیرقابل باور بود

دوست دارم بدونم نی نی یار اینجور مواقع کجاست....

من یه کاربر بهم توهین کرد و گفت بچه ای و گنده تر از دهنش حرف زد و فضولی کرد به جای اون من تعلیق شدم.....

عاشق گربه هااااا🤍

دوست دارم بدونم نی نی یار اینجور مواقع کجاست....من یه کاربر بهم توهین کرد و گفت بچه ای و گنده تر از ...

جدیدا انگار برا فحش تعلیق نمیکنن

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

دوست دارم بدونم نی نی یار اینجور مواقع کجاست....من یه کاربر بهم توهین کرد و گفت بچه ای و گنده تر از ...

این‌مواقع خوابن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

متنفرم از همچین کاربرایی . امروزم تو یه تاپیک دیگ یکی بود میگفت ما شمالیا دوس نداریم شما بیاین تو شهرمون گمشین برین یه جا دیگ واقعا ادم خود خواه خیلی سمی و حال به هم زنه 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

فقط اون تاپیکش که گیر داده بود زشتا واسه چی زنده ان؟😶‍🌫️😶‍🌫️🗿 کوه بی فرهنگی

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿