2777
2789

اگه عروسی آخر بهار باشه 

توی فضای باز هم یه محوطه را درست کنن در حد کولر و...

انتخاب شما کدوم میشه و چرا؟

من اول میگفتم تالار ولی چون فضا بازشون خیلی شیک بود الان شک کردم 

شما تجربه ی باز داشتین؟ اگه برگردین بازم باز انتخاب میکنین؟

ی بار تو فضای باز رو موهام سوسک افتاد🗿😂ولی بازم خیلی شیک بود،،البته بستگی به هوا هم داره که خنک بو ...

عزیزم مراسمی که رفتین چه ماهی بود؟

دیزاین و... چطور بود؟

خانم و آقا جدا بودن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترجیحم تالاره چون به نظرم نورپردازیاش بیشتر به چشم میان

البته سمت ما هردوشو میگیرن تا موقع شام تالار 

اخرشب باغ مختلط

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

تو فصل بهار که تالار خوبه بخاطر اینکه ممکنه بارون بیادتا فضا باز اما تو جمعیت هم در نظر بگیر،کف تالار و چیدمان هم همچنین 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

عزیزم مراسمی که رفتین چه ماهی بود؟دیزاین و... چطور بود؟خانم و آقا جدا بودن؟

فکر میکنم همون طرفای اردیبهشت بود چون هواش خوب بود.

داخل محوطه چراغ زیاد داشت و در کل دیزاینش ساده بود،،و اون قسمت مخصوص عروس و داماد یه سن بود که بقیه میرقصیدن،

آره جدا بودن.

🎀🌸🍓🌱

من ترجیحم تالاره چون به نظرم نورپردازیاش بیشتر به چشم میانالبته سمت ما هردوشو میگیرن تا موقع شام تال ...

بعد شام میرن یه جای دیگه 

آخه انگار تالار بعد دوازده شب دیگه اجازه نمیدن

بعد شام میرن یه جای دیگه آخه انگار تالار بعد دوازده شب دیگه اجازه نمیدن

خب منم همینو میگم

میگم از سرشب تا موقع شام توی تالار

وبعد از شام واخرشب مختلط توی باغ ایراد نداره

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

تالار خیلی بهتره. برای فیلم و عکس, ی وقت بارون می گیره، ی وقت باد شدید میاد.ی وقت خیلی گرم میشه

میدونین منم نظرم همین بود 

اما یه جایی رفتیم خیلی قشنگ بود 

از اون موقع شک کردم 

خب منم همینو میگممیگم از سرشب تا موقع شام توی تالاروبعد از شام واخرشب مختلط توی باغ ایراد نداره

نه عزیزم جمله م سوالی بود😅

میگم اینکه دوباره از تالار برن یه جای دیگه یه خورده میترسم برای مهمونا سخت باشه رفت و آمد

نه عزیزم جمله م سوالی بود😅میگم اینکه دوباره از تالار برن یه جای دیگه یه خورده میترسم برای مهمونا سخ ...

مهمونای ما که تا اخرشب توخونم میان😂