2777
2789

روابط عاشقانه پنهانی همواره بخشی از تجربه انسانی بوده اند.

بسیاری از افراد ، به دلایل مختلف ، رابطه ای را در سایه نگه می دارند ؛ گاهی از ترس قضاوت جامعه ، گاهی به دلیل موانع خانوادگی و یا گاهی نیز به خاطر شرایط شخصی یا حرفه ای . این روابط ، معلق بین اشتیاق و هراس ، گاهی لبریز از شور و گاهی خالی از معنا ، در فاصله ی میان لذت و اضطراب نفس می کشند .

بقیه اش جالب تر هست 👇

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

روابطی که اولین قانون آن برای شکل گرفتن این است :

*هیچ کس ، هیچ کس نباید بفهمد *ما با هم هستیم ، و این ((هیچ کس نباید بفهمد)) ماه ها و سال ها ادامه می یابد . رابطه و عشق به یک راز تبدیل می شود و هر رازی بر دوش روان سنگینی می کند . همواره بین میزان رازهایی که یک فرد در زندگی دارد و سلامت روان ، رابطه ای معکوس وجود دارد .

👇👇

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روابط ، بیانگر تعارض میان اصل لذت و اصل واقعیت هستند .میل به عشق و ارتباط ، با موانع اخلاقی ، اجتماعی و ناخودآگاه فرد درگیر می شود و در نتیجه ، رابطه ای متولد می شود که در سایه ها رشد می کند . اضطراب دائمی از فاش شدن ، احساس گناهی که در عمق روان ته نشین می شود و هویت گمشده ای که در لابه لای پنهان کاری ها شکل می گیرد ، در نهایت رابطه را به نقطه ای می رساند که نه می تواند ادامه یابد و نه می تواند پایان یابد .

👇👇

فردی که مجبور به پنهان کردن رابطه ی خود است ، دائما در معرض استرس ناشی از احتمال افشا شدن قرار دارد . این استرس به تدریج بر سلامت روانی و حتی فیزیکی فرد تاثیر می گذارد . افزون بر این ، در چنین روابطی ، نوعی عدم اطمینان همیشگی حاکم است ، افراد به جای تمرکز بر رشد و توسعه رابطه ، بخش بزرگی از انرژی خود را صرف پنهان کاری و برنامه ریزی برای مخفی ماندن می کنند 👇👇

انسان ، همواره در جستجوی دیگری است ، اما اگر این دیگری در وضعیت پنهان قرار می گیرد ، معنا و هویت فرد نیز در ناپایداری فرو میرود . در یک رابطه ی پنهان ، یکی از طرفین یا هردو ، به دنبال تایید و معنا در چشمان یکدیگرند ، اما چون این رابطه هرگز در جهان بیرونی رسمیت نمی یابد ، تاییدی که می طلبند، هرگز کامل نمی شود . در نهایت ، رابطه ، عشق را ارضاء نمی کند ، بلکه به مرور ، شکاف هایی در هویت و اعتماد فرد ایجاد می کند .👇👇

آنچه از نظر فرد مشکلی نباشد پنهان نمی شود. عشق اگر راز باشد ،بیمار می کند . عشق باید قابلیت فریاد زدن و به نمایش درآوردن داشته باشد . باید آدم هایی شاهد دوتا بودن ما باشند .

ما در مواقعی که در رابطه کم می آوریم ، به این شهادت دیگران نیاز داریم که : بله شما با هم هستید ، ما سال ها و ماه ها شاهد شما بودیم ، ما شما را دیدیم که عاشق بوده و هستید .

تمام