2777
2789

عجیبه نی نی یار اینجور وقتا نمیاد به علت منااااااااقشه سیاسی و تفرقه تعلیقش کنه و تاپیکشو بترکونه فقط با ما اینکارو میکنه😏

عاشق گربه هااااا🤍

ببین عزیزم من فهمیدم این یارو چش بود خودش افغانی بود اومده بود مارو عصبانی کنه و حرصشو سرمون خالی کنه و بهمون بگه نژاد پرست

واقعا متوجه نشدی؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

تاپیک افغانستانی ممنوع نیست تعطیل نمیشه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکاشو بخونید میبینید 

تفکرات یه بچه ۱۳ یا ۱۴ ساله س

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

راسته که میگن پردیس احمدیه افغانیه؟ خودش ک رد کرده اما گفته چرا فحش میدید اگه هم باشم چه عیبی داره

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

کاری به این چیزا ندارم ولی همه جا خوب و بد داره قرار نیست چون افغانستانی هست جرش بدیم همین افغانستان ...

سربازی رفتن مگه ..زحمت کشیدن پولشوگرفتن خسارت میلیاردی که با بیکار کردن جوانهامون مصرف  و غارت منابع طبیعی ایران و خارج کردن میلیارد سالیانه ارز از کشور و اشغال صندلی های مدارس ووو چجوری توجیه میکنی؟

خود درگیری داشت جدی ام مد شده هر کی ضایع میشه یا میبینه حق باهاش نیس میگه نفرین نمیکنم می‌سپارم دست خدا بابا اول تو حرف زدنو یاد بگیر بعد تاپیک بزن

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

کاری به این چیزا ندارم ولی همه جا خوب و بد داره قرار نیست چون افغانستانی هست جرش بدیم همین افغانستان ...

بله دکترو مهندسای مملکت و دانشمندان تشکیل دادن

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی