2777
2789

برای همدیگه دعای خیر کنیم و انرژی مثبت بفرستیم 

الهییییی حال دل تک تکتون خوب بشه . الهی هررررمشکلی دارید ختم بخیر بشه .الهیییییی حاجت روا و عاقبت بخیر و دلشاد و تن سالم بشید .

الهییی عشق و مهر و محبت و برررکت به زندگیاتون بیاد 

الهی این دوستمونم زندگیش درست بشه و خدا خودش کمکش کنه وبهترین راه ها رو نشونش بده الهی امین @nafasampesaram   الهی امین  

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

امضام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضام

الهی امین 

الله بحق بزرگیش حاجت روا و دلشادت کنه 

الهی زندگیت پر از برکت و لطف خدا بشه

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
ممنون میشم دعام کنید اسمم الهه نیتم ازدواج تو سال ۴۰۴ ممنونم انشالله حاجتروا شید

الله بحق بزرگیش و این ماه مبارک بخت خوب و ایده ال نصیبت کنه و هرچی زودتر بری سر خونه و زن گیت و عاقبت بخیر چ دلشاد و حاجت رواشی 

الهی آمین.۵ تا صلوات فرستادم❤️

ان شالله هرچی میخوای همون بشه . الهی بهترینا برات رقم بخوره 

الله بحق بزرگیش و این ماه مبارک بخت خوب و ایده ال نصیبت کنه و هرچی زودتر بری سر خونه و زن گیت و عاقب ...

عزیزدلم ممنونم ازت انشالله امام زمان حاجتت رو بده عزیزدلمو هرچی از خدا بخوای بهت بده

عزیزدلم ممنونم ازت انشالله امام زمان حاجتت رو بده عزیزدلمو هرچی از خدا بخوای بهت بده

الهی امین خدا ازت راضی باشه ان شالله بهترینا تصیبت بشه 

به دعا اعتقاد ندارم .سه سال و نیمه دارم دعا میکنم خودمو پاره میکنم انقدر خدارو صدا زدم هییچی نشد ک ن ...

کاش اینجوری نگید 

شاید خیرتون در چیزیه که خدا خودش میخواد بیاره سر راهتون 

الله به حق بزرگیش هرررر مشکلی داری ختم بخیرش کنه و عاقبت بخیر شی

تورو خدا زندگیم از همه افراد اینجا سیاه تره برای ما دعا کنین بیچاره ایم

الله خوش شانس ترینت کنه و سفید بختت کنه و الله خودش هرررمشکلی داری ختم بخیرش کنه و زندگیت پر از برکت و محیت و دلشادی و تن سالمی بشه 

ممنون مهربون که بیادم هستی. انشالله بحق این شبای عزیز تو سال جدید اتفاقای خوب برای خودتو عزیزانت بیفته کنار سلامتی و آرامش. خیر ببینی الهی🙏

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم