2777
2789
عنوان

به مامانم گفتم شوهرش چهارساله به من دید بدی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دیروز به خودم همینو میگممیگم من شاغلم بعد کارمم میرم اسنپ کار میکنم نهایتاولی نمیدونم زندگیمون چی ...

هیچی نمیشه راحت میشی از حس مزخرف اینکه بهت چشم داره و مادرت نمیدونه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

من قم زندگی میکنم.توفامیل یکی هست که مامانش ازدواج کرددختراش باناپدری نساختن.

اون موقع یکیشون ۱۶سالش بودویکشونم ۱۴سال

رفت به دائیش گفت براش خونه بگیره.به اتاق ۱۲متری کوچیک گرفتن ودختربزرگه رفت سرکار.

خوبی قم اینه که اینجاکارخونه دمپایی وصندل خیلی زیاده.وخانمااکثرامیرن سرکار.الان ماشالله دارن خیلی خوب زندگیشونومیگذرونن

عزیزم تا الانم خیلی ریسک کردی تو اون خونه موندیمادربزرگی ، عمویی کسی نیست یه مدت بری خونه اشون بمونی ...

مادربزرگم هست 

الان مامانم توی تصمیمش مصمم تره

ولی میترسم

نگرانی زندگی مامانم داره منو میکشه 

مادربزرگم هست الان مامانم توی تصمیمش مصمم ترهولی میترسمنگرانی زندگی مامانم داره منو میکشه

عزیزم فدای سرت که می‌پاشه

این آدم روانیه میخواد با تهدید تو رو راضی کنه به خواسته های کثیفش تن بدی

از زندگیتون پرتش کنین بیرون تا یه بلایی سر خودت و خواهرت نیاورده

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
خودم شاغلمنمیدونم الان با این طوفان مامانم میخواد با زندگیش چیکار کنه تغییر برام وحشتناکه

خووقتی شاغلی بایدبگم ذهنت به اون ذلت ناپدری عادت کرده‌.مثل اینکه بدن به سیگارعادت میکنه باهمه ضررهاش.وگرنه هرچقدرهم تغییربوجودبیاد مطمئن باش وحشتناک ترازدست درازی ناپدری نیست.ترس هاتوبزارکناروتلاش کن

بنظرم بهترین کار اینه طلاق بگیرن اون آدم واسه مادرت شوهر نمیشه با مادرت برین یه سرای داری جای باهم زندگی کنید یا با اون همکارت اگه فک میکنی ادم درستیه ازدواج کن

خوشبختی بالا ترین سطح موفقیته🙃🤍

مادربزرگم هست الان مامانم توی تصمیمش مصمم ترهولی میترسمنگرانی زندگی مامانم داره منو میکشه

مادرت که دیگه بچه نیست 

نترس طوریش نمیشه بعد از یه مدت با قضیه کنار میاد

قطعا مادرت به تو و آینده ات بیشتر از اون اهمیت میده

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

چطور ممکنه یکی خیانت کنه بعد ازش توقع دارید راست بگه؟؟؟ رفتار خودت و مادرت برام عجیبه  مادرت میگه خیانت نکرده اما نگرانه شوهرش به خاطر این مسئله خودشو بکشه    بهت دست درازی میکنه و اگه مانع شی عصبی میشه و.... یعنی پیش آمده مانع نشدی؟   خونتون چه خبره   هیچ کس تعریف درستی از حیا و پاکی نداره   تو به اون مرد محرمی و۴سال گاهی محرمت لمست کنه و...... سنت که کم نیست برای مستقل شدن ی دختر ۲۱ ساله که مشکلی نداره   اصلا نشد مستقل شی باشه قبول در حضور مادرت که کاری نمیکنه حداقل باهاش تنها نمیشدی 

از دیروز به خودم همینو میگممیگم من شاغلم بعد کارمم میرم اسنپ کار میکنم نهایتاولی نمیدونم زندگیمون چی ...

فکر زندگی خودت باش.اگه بمونی اتفاقای بدتری میوفته.مادرتم اگه عاقل باشه جدا میشه