2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شال کیف کفش سفید بگیر 

من پارچه گرفتم ژاکارد سفید کرمه 

شلوارم مشکیه 

شال و کفشم سفید 

کیف نمیندازم اگه بخوام بندازم هم مشکی دارم هم سفید 

التماس دعا 🤲😭 خدایا رَحمی به حال دلم کن 🥹
شال کیف کفش سفید بگیر من پارچه گرفتم ژاکارد سفید کرمه شلوارم مشکیه شال و کفشم سفید کیف نمیندازم اگه ...

برای شما هم ترکیب قشنگیه

اره نظرم همینه سفید بگیرم خیلی مشکی نشه.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

شال و کیف جفتشون سفید؟

چون کتونی سفید گرفتی ، کیف باید سفید باشه .حالا میتونی شال سفید بگیری یا شالی باشه که سفید و مشکی باهم باشن .  

ولی کلا به مشکی هر رنگ شالی میاد ، سرخابی ، قرمز ، آبی کاربنی و....

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

برای شما هم ترکیب قشنگیهاره نظرم همینه سفید بگیرم خیلی مشکی نشه.

ممنونم دوست عزیز 

ان شالله شماهم با دل خوش بپوشید 

اره کامل مشکی خوب نیست من مشکی دوس دارم ولی شوهرم خوشش نمیاد اجازه نمیده میگه یا شلوار مشکی بپوش یا مانتو 

یا اگه دوتا در نهایت پوشیدی شال و کفشت رنگی بپوش حتما 

شال سفید هم واقعا شیکه کفش سفید هم عالیه 

التماس دعا 🤲😭 خدایا رَحمی به حال دلم کن 🥹
چون کتونی سفید گرفتی ، کیف باید سفید باشه .حالا میتونی شال سفید بگیری یا شالی باشه که سفید و مشکی با ...

پس همون سفید میگیرم

اره اتفاقا یه استایلی دیدم مشکی و چری رو ست کرده بود.

ممنونم دوست عزیز ان شالله شماهم با دل خوش بپوشید اره کامل مشکی خوب نیست من مشکی دوس دارم ولی شوهرم خ ...

ممنونم لطف دارید🤍

بله حق دارن کلا مشکی باشه حس خوبی نمیده.