2777
2789
عنوان

یک فروند چالش باحال😄 با هدف تحکیم بنیان خانواده😃

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا كه باردارم بعدم امروز نوبت دكتر و سونو انومالي دارم جواب ازمايشمم خوب نيس اعصاب معاصي نداريم ...

عزیزم ان شاءالله نی نی گلت صحیح و سالم میاد تو بغلت😍

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
خوش به حالت   ما هم شاید برا فرصت یه ۶ ماه بریم  به مامانم میگم میرم پناهنده میشم نمیام ...

عزیزم..اگه فرصت تحقیقاتی میاید تلاش کنید کار پیدا کنید .پناهندگی خیلی سخته 

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
فک کنم بگه پالتوتو بپوش😂😂😂😂اخه تازه خریدمش خوشگله دوسش داره😁😁😁😁😁{لطفا تقاضای عکس نکنید گوشی ...

مبارکا باشه خانومی😘😘

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
عزیزم..اگه فرصت تحقیقاتی میاید تلاش کنید کار پیدا کنید .پناهندگی خیلی سخته 

بله برا فرصت تحقیقاتی 

اگه بشه کار پیدا بشه که خیلی خوبه اما خوب کار سختی هم هستش چون پس اندازمون خیلی زیاد نیست 

برا پناهندگی شوخی میکنم اما خوب خیلی دوست دارم بمونمو نیام 😂😂😂

من به تنگ آمده ام از همه چیز ، بگدارید هواری بزنم 😔😔😔    

[QUOTE=51931269]بله برا فرصت تحقیقاتی  اگه بشه کار پیدا بشه که خیلی خوبه اما خوب کار سختی هم هستش چون پس انداز ...[/QUOTبعضی کشورا کار پیدا کردن انقدم سخت نیس..باید سعی کنید با کسایی که دورو برتونن رابطه بگیرید . میتونن کمکتون کنن

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
[QUOTE=51931269]بله برا فرصت تحقیقاتی  اگه بشه کار پیدا بشه که خیلی خوبه اما خوب کار سختی هم هس ...

انشاالله که حالا درخواستمون قبول بشه 

راستش گزینه های زیادی نداریم الان  آلمان و اسپانیا و استرالیا میتونیم بریم و ساید هلند 

من به تنگ آمده ام از همه چیز ، بگدارید هواری بزنم 😔😔😔