2777
2789
عنوان

اعدام قاتل دکتریاسوجی

145 بازدید | 10 پست

حکمشو رو صادر کردن در ملا عام...🥲چرا من با این خبرا بهم میریزم ...همش میگم کاش از اول هیچ اتفاقی نمی افتاد که الان بخواد اعدامی باشه...اوووففف میام حالم خوب شه هی تر میزنن بش😂

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خویش شدددد

اره...من دانشجو علوم پزشکی یاسوجم خدا شاهده تا سه هفته بعد این ماجرا دانشجوها وحشت داشتن💔

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

چیکار کرده من خبر ندارم

قبلا داداشش توی بیمارستان فوت کرده و این میگفته بخاطر دیر اومدن دکتر بوده و شکایت کرده تهران و شیراز و خود یاسوج بررسی کردن دیدن دکتر به موقع رسیده...الان بعد مدت ها اومد دکتر رو با اسلحه کشت و با چاقو هم ضربه زد بهش

چه رشته ای هستی ؟ دانشگاهش خوبه ؟

مامایی 

اره خوبه رسیدگی و اینا و استادا و ...کلا بنظر منکه خوبه...شهرشم خیلی خوبه😍وسط جنگلی انگار

مامایی اره خوبه رسیدگی و اینا و استادا و ...کلا بنظر منکه خوبه...شهرشم خیلی خوبه😍وسط جنگلی انگار

من دانشجو اتاق عمل آزاد یکی از شهرستانهای فارسم 

امسال می‌خوام دوباره کنکور بدم دوس دارم یاسوج بیام 🥲 

دانشگاهش خیلی جای قشنگیه

❄️

من دانشجو اتاق عمل آزاد یکی از شهرستانهای فارسم امسال می‌خوام دوباره کنکور بدم دوس دارم یاسوج بیام � ...

بهت پیشنهادش میکنم...البته بعضیا هم ناراضین ولی واقعا رسیدگیشون خوبه ...اگه سوالی داری میتونی درخواست بدی سوالی چیزی داشتی...برای ۱۴۰۴ ثبت نام کردی؟

بهت پیشنهادش میکنم...البته بعضیا هم ناراضین ولی واقعا رسیدگیشون خوبه ...اگه سوالی داری میتونی درخواس ...

مرسی عزیزم ❤️❤️❤️

اره ثبت‌نام کردم 

فقط نهایی میخونم 

اگر خوب بشه تراز نماییم میتونم پزشکی بزنم 

تراز پارسالم استفاده میکنم

❄️