2777
2789

تحت وب

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید اشتراک بخرم ؟ چقد گرونه

آره تو دیجی کالا اون قسمتی که با سکه هات کد تخفیف میگیری کد تخفیف سیب اپ هست 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

متوجه نمیشم ، از هرجا بخوام بگیرم پولیه ، درسته ؟

نه 

برنامه های ایرانی مثل اپای بانکی رو با سافاری بزن تحت وب خودش توضیح داده که چه شکلی نصب میشه خیلی راحته

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نه برنامه های ایرانی مثل اپای بانکی رو با سافاری بزن تحت وب خودش توضیح داده که چه شکلی نصب میشه خیلی ...

میشه یه عکس بفرستید سایتشو ببینم ، اینی که شما میگید رو زدم بازم سیبچه و اینا اومد 

میشه یه عکس بفرستید سایتشو ببینم ، اینی که شما میگید رو زدم بازم سیبچه و اینا اومد

عکس دیر میاد صبر کن

هر برنامه ای میخوای که ایرانیه تو مرورگر سافاری بزن تحت وب

بعد این جوری که با شماره زدم نصبشون کن

خیلی لطف کردی ممنونم

خواهش میکنم❤️

سلام کسی از سلامت باطری ایفون اطلاعات داره

من تازه باطریمو عوض کردم و مهلت تست داره 

اما نمیدونم تا چه تایمی  چه حد کم کنه نرماله 

مثلا من ۱ساعت ۴۰ دقیقه رفتم یوتیوب شارژم از ۵۳ درصد شد ۳۰ درصد

نرماله تو ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه ۳۳ درصد کم کنه ؟؟؟؟

توروخدا کسی میدونه اطلاعات بده بهم🙏🏻