2777
2789

قبلا خیلی دوسش داشتم عاشقش بودم .حتی خانواده هامون راضی نبودن ولی ما همو میخواستیم ولی الان بعد پنج سال حالم ازش بهم میخوره ب زور تحملش میکنم همشم تقصیر خودشه بهم خیانت کرد بددهنه دست بزن داره فحاشه 😭متنفرم ازش

..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا غمت سنگینه 

امیدوارم نجات پیدا کنین 

بعد دوستام میگن چرا تو از هیچکی خوشت نمیاد خب دلیلش همینه باور میکنید یا نه یه مرد بهم مهربونی میکنه میگم نکنه تو خونه زنشو میزنه و این شکلیه ک تو قلبم هیچکیو راه نمیدم چون کامل نمیشناسم طرفو

وای معلومه که باید از شخص دست بزن دار و فحاش نفرت داشته باشید 

ازش فرار کنید فقط فرار کنید و دور شید ازش 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
اینکه کمسن ازدواج کردیازدواج تو سن پایین خیلی ریسکهچون نمیتونی تشخیص بدی طرف مقابل چجور بشریه

اره گول زبون چربشوخوردم همون سال اول پشیمون شدم ولی ترسیدم چیزی بگم 

..

وای معلومه که باید از شخص دست بزن دار و فحاش نفرت داشته باشید ازش فرار کنید فقط فرار کنید و دور شید ...

فعلا بخاطر یه سری چیزا مجبورم 

ولی به وقتش میرم ازپیشش براهمیشه تا قدربدونه کثافت عوصی بینم کی بااین اخلاق گندش سرمیکنه

..