2777
2789
عنوان

قبلا بی زبون و مظلوم بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 47 پست
منم خواستم اینجوری شم اما بلد نبودم به عنوان یه آدم عصبی و بداخلاق شناخته شدم

نه من تعادل رو می‌دونم مصلا کلا باادبم و در هیچ صورت فحش نمیدم کم حرف میزنم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

منم خواستم اینجوری شم اما بلد نبودم به عنوان یه آدم عصبی و بداخلاق شناخته شدم

حاضر جوابی و یادبگیر باادم‌موذی موذی باش با ادم سیاست مدار سیاست ندار باش 

دقت کن به طرفت وقتی اذیتت کرد عین‌خودش باخودش رفتار‌کن 

دقتتونو روی ادما ببرید بالا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چجوری سرزبوت دراوردی من یکم خجالتی ام نمیدونم چی بگم تو نوقعیت های مختلف

تمام اعتماد به نفس ات رو جمع کن و کلمات را کامل شمرده شمرده ادا کن . رک بگو قایم نکن . مثلا بگو ( من متوجه شدم که شما فلان حرف رو راجب من گفتید ، و من از دستتون دلخور شدم چون زود قضاوت کردید و از خودم هیچ نظری نپرسیدید درحالیکه اونجوری نبود ) یا ( اقا این چه بی نظمی ای هست لطفا نظارت کنید ما اینجا فلان و فلان و... اعتراض اینا )

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بلد نیستم از خودم دفاع کنم از کوره در میرم

آرامش داشته باش بدون آرامش نمیشه . به خودت بگو این کیه که من غااااقلم بذار عاقلانه جواب بدم 

حاضر جوابی و یادبگیر باادم‌موذی موذی باش با ادم سیاست مدار سیاست ندار باش دقت کن به طرفت وقتی اذیتت ...

اخه من همه رفتارها رو بلد نیستم

وقتی کسی نیش میزنه مثلا من بلد نیستم عین خودش نیش بزنم

گل گفتی .....🙁

حتی شاخهای مجازی خارج کشور که مردم ساده وتحریم زده داخل کشورو مسخره میکنن یا توهین میکنن و فالور در سختیو تحقیر و کوچیک‌میکننو انفالو میکنم 

یسریشون از همین مردم و فالور ادم شدن ولی نگاه خودبرتر بینی و برگزیده خداوند بودن نسبت به مردم داخل کشور دارن و مردمونصیحت میکنن یا فکر میکنن مشاور و روانشناسن 

درصورتی که خودشون معلوم نیست پشت پرده ازطرف کدوم گروه و فرقه ایی ساپورت میشن و چه گذشته هایی در ایران داشتن و یسریشون که سر ادمای سادرو تو ایران کلاه گذاشتن فرار کردن خارج کشور الان ادای خودساخته های زحتمکشو در میارن و مردم داخل کشورو که با تحریمها دستو پنجه نرم میکنن نصیحت میکنن و پز میدنو تحقیر میکنن و فخر میفروشن 

مدارک این شاخهای مجازیو دیدید؟ اصلا مدرک دانشگاهی دارن اینهمه ادعای پروفسوری و متخصص بودن میکنن !

اخه من همه رفتارها رو بلد نیستموقتی کسی نیش میزنه مثلا من بلد نیستم عین خودش نیش بزنم

جوری بهش بگو احساس گناه بکنه

چرا عین خود طرف جوابشو نمیدید ؟بدون دعوا حرف ادم بیشعورو بزن تو صورت خودش

من واسه یه نفر پیام تبریک تولد دادیم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم 🥲 🥲 🥲 من خیییلی ناراحت شدم 🥲 🥲 فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن 🥲 

اخه من همه رفتارها رو بلد نیستموقتی کسی نیش میزنه مثلا من بلد نیستم عین خودش نیش بزنم

توام حالشو بگیر اینا مریضی میشه اون سم و عقدشو روی تو تخلیه میکنه اروم میشه تو داغون میشی 

چون به رفتارای طرفت دقت نمیکنی مدام خودتو بدو مقصر میدونی و بیشعوری طرفو به پای خودت میزاری 

چرا عین خود طرف جوابشو نمیدید ؟بدون دعوا حرف ادم بیشعورو بزن تو صورت خودش

یه بارم واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب و بعدم بی دلیل تو ایتا مسدود کرده و قطع رابطه‌ کرد 

من موندم به خدا هیچ کاريش هم نکردم 🥲🥲

حتی شاخهای مجازی خارج کشور که مردم ساده وتحریم زده داخل کشورو مسخره میکنن یا توهین میکنن و فالور در ...

اون بلاگرا رو کلا ججدی نمی‌گیرم فقط تو اینستاگرام به مدل لباس و گورباااااا نگاه میکنم 

من واسه یه نفر پیام تبریک تولد دادیم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم 🥲 🥲 🥲 ...

اینو دوماه پیش گفتی، سگ‌محل کن اون ادمو بهترین کار سگ‌محلش کنی 

یکم بزرگ‌شو از حالت بچگی‌ و کودکانه فکر کردن دربیا