2777
2789
عنوان

چرا حالم خوب نمیشه اصلا

154 بازدید | 19 پست

سلام …

دقیقا یک سال پیش وقتی عفت ماهه باردار بودم فهمیدم شوهرم داره خیانت میکنه اونم خیلی قبلتر از حاملگی من 

اون سه ماه آخر اخلاقش خیلی خوب شده بود ولی اون مدتی ک در حال خیانت بود خیلی بد شده بود و من دلیلش نمیدونستم چقدر خنگ بودم حتی برخیاتت فکر هم نمیکردم 

الان هنوز حالم بده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا وعده وعید الکی زیاد میدن ب این دخترامنم شوهرم خیانت کرد ولی الان دوسال تقریبا گذشته خیلی حالم خ ...

چقدر طول میکشه ؟

شوهرم زود بگیر هستا طرف دکتر بوده کلی کمکش کرده ک تخصص قبول بشه 

یکبار اون زمان‌ها ب من گفت چقدر زود ازدواج کردم کاش مجرد بودم 

چون بعدها فهمیدم دختره گفته اگ مجرد بودی زنت میشدم

چقدر طول میکشه ؟شوهرم زود بگیر هستا طرف دکتر بوده کلی کمکش کرده ک تخصص قبول بشه یکبار اون زمان‌ها ب ...

چند سالی زمان میبره

اگرم میخاسته بگیره قانونی تو باید اجازه میدادی

بعدم عزیزدلم نشستن و فکر خیال منفی کردن ک مگ من چی کم داشتمو و چرا و فلان فقط حالت و بدتر میکنه 

این فکرارو بریز دور جاش با خودت مهربون تر باش 

ب کم داشتن و اینا هم نیست خیلی از زن های معروف هستن ک خیلیم خوشگلن اما شوهرشون خیانت کرده به ذات طرفه دیگه 

تازه اونم ک پشیمون شده و برات جبران کرده همین مهمه

آرامشتو بهم نریز از صبح نشین فکر و خیال کن 

هر جور ک میشه سر خودتو گرم کن اما خودتو اذیت نکن تو خیلی ارزشمندی اینو همیشه یادت باشه

من خیلی کتاب خوندن بهم کمک کرد توام خواستی بخون

نه چیزی ندیدم ولی این خیلی زرنگه از کجا باید بدونم اون سری هم تمام تماس ها و پیامک هاش حذف میکرده

اگر حذف میکنه که صد در صد داره خیانت میکنه 

لعنت به این زنهایی که وارد رابطه با مرد متاهل میشن