2777
2789

خیلیییی جدیدا بد اخلاق و بی حوصله شدن و خیلی رو مخ من راه میرن،اعصاب منو هم بهم ریختن گفتم مامان میخوام برم کراتین و ناخن و .... کلی بحث ک نمیخواد به من چه برو به بابات بگو انتظار داشت بابام بگه نه رفتم به بابام گفتم ۵ تومن بهم بده گفت باشه خیلی بدش اومد ک بابام خیلی راحت قبول کرد مادربزرگمم باز حرف مامانمو تکرار کرد

اومدیم شهرستان خونه پدربزرگم به زور گفتن بیایین اینجا ولی مادربزرگم و مامانمم ی تیم شدن به من گیر بدن🤦🏻‍♀️

دختر دایی مامانم ۷ ماهه هر موقع میام شهرستان با هم صمیمی هستیم میگه بیا خونم دوست دارم بیایی،دیروز دیدمش ی جایی گفت نامرد خیلی ازت ناراحتم چرا میری فلان جا یه روز نمی‌آیی پیشم نمیدونه من تا میگم برم فلان جا میگن اینجا اونجا نیست اومدی شهرستان همش نگرد در صورتی ک اصلا جایی نمیرم تو خونه دیونه شدم کاش نمیومدم شهرستان میموندم خونه خودمون حداقل میرفتم بیرون

بنظرتون خودم برم خونش و به حرفشون گوش نکنم؟

بالای ۱۸ سالم ولی وقتی میام شهرستان بدجور فشار میارن بهم و میگن این کارو نکن اون کارو نکن اعصابم بهم میریزه

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

با بابات برو خونه دختر داییت.یا هماهنگ کن که خودش بیاد دنبالت که مامانت نتونه نه بگه

بابام  کلاس داشت خیلی فوری ساعت ۷ رفت شهری که زندگی می‌کنیم هفته دیگه برمیگرده 

اونم خونش یه روستاست  نیم ساعت فاصله داره بچه کوچیک داره نمیتونه بیاد خودم باید برم🥲

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.