2777
2789

سلام خانوما من همونی ام که گفتم درد زیاد کمر و مفصل دارم و زانوهام کمی ورم کرده و یه سری علائم دیگه و دکتر گفته بود سه تا احتمال هست اولی فیبرومیالژیا(چون افسردگی و اضطراب دارم)٬ دومی روماتیسم و سومی لوپوس که گفت احتمالش کمتره لوپوس چون علائمشو نداری

ازم آزمایش خون و ایکس ری گرفتن گفتن بعداز دوهفته بیا٬ من خیلی شدید نگران روماتیسم بودم ولی امروز رفتم نتایجم رو گرفتم دکتر گفت همش نرماله روماتیسم هم نداری ولی...😢 گفت یه آنتی بادی به اسم لوپوس آنتی کواگیولنت (lupus anti coagulant) توی خونت مثبته٬ گفت لوپوس نداری ولی این آنتی بادی تو کسایی هم که لوپوس دارن هم مثبته ولی علائم و مشکلات لوپوس رو نداره اسمش سندروم آنتی فسفولیپید هست٬ دوتا مشکل باهاش وجود داره یکی احتمال بالای لخته شدن خون و سکته قلبی و مغزی و یکی هم اینکه با بارداری مشکل داره

گفت ولی بااین آزمایش نمیشه دقیقا گفت که این مشکل رو داری و نیاز به آزمایشات بیشتر هست و دوباره ازم آزمایش خون گرفتن و گفت دوهفته دیگه نتیجه ش آماده میشه گفت نصف کسایی که این آنتی بادی رو دارن دچار این سندروم نمیشن نگران نباش

حالا خیلی نگرانم لطفا برام دعا کنید من بچه ای ندارم و آرزومه بچه داشتن...

البته گفت درد بدن و مفصل و ایناتم بخاطر فیبرومیالژیاست که مشکل خاصی نیست ولی باید داروی ضدافسردگی بخورم حتما

امیدت به خدا باشه،نه به بنده خدا‌....

ایشالله هرچه زودتر مامان میشی نگران نباش

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
امیدت به خدا باشه،نه به بنده خدا‌.... ایشالله هرچه زودتر مامان میشی نگران نباش

درسته

توکل به خدا

ولی خب نگرانم! اصلا به این قضیه فکرهم نمیکردم فکرمیکردم صددرصد روماتیسم دارم الان یه چیز دیگه پیدا شده تو خونم 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته توکل به خدا ولی خب نگرانم! اصلا به این قضیه فکرهم نمیکردم فکرمیکردم صددرصد روماتیسم دارم الا ...

انشالله چیزی نیست،نگران نباش

چندسالته؟؟؟

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

عزیزم ان شالله که مشکلی نداری 

به من هم با اطمینان گفتن لوپوس داری و چقدر من گریه کردم اما خدا رو شکر تو آزمایشات تکمیلی گفتن نداری 

ان شالله که برای شما هم سالمه 

توکلت به خدا باشه

عزیزم ان شالله که مشکلی نداری  به من هم با اطمینان گفتن لوپوس داری و چقدر من گریه کردم اما خدا ...

جدی میگی؟؟ منم امیدوارم تو آزمایشات بعدی بگن چیزیت نیست وگرنه باید داروهای ضدانعقاد خون هم بخورم که خودش کلی دردسر درست میکنه

عزيزم ببخش كه توضيحاتتا كامل نخوندم ولي بيماري هاي خود ايمني مثل لوپوس و آرتريت روماتوئيد تو كشور ما و بين خانوما متاسفانه شيوع بالايي داره و اصلا هم اينطور نيست كه نتوني باردار شي فقط نياز به كورتون درماني داره و اگه علائم نداري فقط تو بارداريت ميتوني از دارو استفاده كني منم عدد ana بالا بود و اينا تازه بعد از بارداري فهميدم و الان خداراشكر هيييچ مشكليم ندارم و نيازيم به كورتون نشد اصلا چون علائمي نداشتم 

خداجون شكرت به خاطر همه خوبي هات😍❤️
جدی میگی؟؟ منم امیدوارم تو آزمایشات بعدی بگن چیزیت نیست وگرنه باید داروهای ضدانعقاد خون هم بخورم که ...

ببین منم دقیقا علایم تو رو داشتم 

ان شالله که برای تو هم چیزی نیست

عزيزم ببخش كه توضيحاتتا كامل نخوندم ولي بيماري هاي خود ايمني مثل لوپوس و آرتريت روماتوئيد تو كشور ما ...

خداروشکر که خوبی ایشالا نینیتم به زودی به سلامت به دنیا بیاد 😊

من anaام منفی بود براهمین گفت لوپوس نداری فقط این آنتی بادی رو دارم که اگه تایید شه باعث لختگی خون میشه و اینکه نمیذاره بچه دار شد ولی خب گفت نیارز به آزمایشات تکمیلی داری

عزیزم توکل به خدا

سخته میفهمم ک آدم منتظر نتایج بمونه

ولی تا دیدی داری خیلی بهش فکر میکنی سعی کن روند فکریتو عوض کنی و مشغول کنین خودتونو

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی