2777
2789
عنوان

تا عید می خوام لاغر بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4545 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1572947/مجردا-اقدامیا-باردارا-ناراحتا-خوشحالا-شاغلا-بیکارا-هرکی-میخواد-تو-دل-همه-جا-بشه-مژده-مژده?page=1

با اجازه صاحب تاپیک.استاتر عزیز اگه راضی نیستید بفرمایید تا حذف کنم

مهربونامیشه به نیت حاجت دلتون و همه منتظرا همراهی کنید لطفا

حيا از خدا بسيارى از گناهان را پاك مى كند.امام علی علیه السلام*** میشه صلوات بفرستید. ممنون.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....یا ارحم الراحمین به من و همه منتظرا  فرزند سالم و صالح عطا بفرما.

منم از تابستون تا الان خواستم لاغر بشوم نشدم اما تو دو ماه 6کیلو کم کردم صورتم بد شده لک و کک مک و یه کم تیره شده پس خانم ها یکدفعه زیاد لاغر نکنید

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

روزه بگیر همه قضای روزه هاته هم لاغر میشی البته ب شرطی ک پرخوری نکنی تو افطار .الانم زود اذان مغرب میگن اصلا حس نمیکنی و بهت فشار نمیاد.ضمناه چون هوا سرده اصلا تشنه نمیشی

حيا از خدا بسيارى از گناهان را پاك مى كند.امام علی علیه السلام*** میشه صلوات بفرستید. ممنون.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....یا ارحم الراحمین به من و همه منتظرا  فرزند سالم و صالح عطا بفرما.
روزه بگیر همه قضای روزه هاته هم لاغر میشی البته ب شرطی ک پرخوری نکنی تو افطار .الانم زود اذان مغرب م ...

روزه که خیلی سخته، من ریزه خواری دارم

۲۴ ساعته چیزی میخورم

طاقت روزه رو‌ ندارم

منم از تابستون تا الان خواستم لاغر بشوم نشدم اما تو دو ماه 6کیلو کم کردم صورتم بد شده لک و کک مک و ی ...

واقعا که عوارض بعد از لاغری خیلی حال میگیره😞

من که یه بار ریزش مو گرفتم حسابی